Skip to main content

Ik ben afgelopen week benaderd door Sinvo die namens de KPN belde voor het overzetten van internet van onze oude provider naar de KPN. Het nummer is 033 200 7820. Bij de klantenservice van KPN kennen ze het desbetreffende bedrijf zelf niet. Heeft iemand hier ervaring mee?

@MD70 Dat lijkt in eerste instantie meer met energie te maken dan met KPN. Zelfde telefoonnummer. Betreft gewoon een verkoopclub. Persoonlijk zou ik er niet op in gaan. 


Dank voor de reactie @Edwin_Merks. 

 


Dit is inderdaad niet vanuit KPN zelf gekomen, MD70.  


Smartconnect telefoon 085-7735263 belde mij namens KPN. Zij konden een scherper tarief aanbieden dan mijn huidige abonnement. Blijkbaar wisten zij niet dat ik al KPN abonnee ben. Toen ik dat vermelde werd hun verhaal warrig. Niet netjes om te bellen namens een ander met wie je geen zaken doet.


hier heet het smartcontact namens kpn zakelijk  +31857735263  ook heel vaag belletje over dat ik een goedkoper zakelijk contract kan krijgen


hier heet het smartcontact namens kpn zakelijk  +31857735263  ook heel vaag belletje over dat ik een goedkoper zakelijk contract kan krijgen

Hoewel je zeker heel voorzichtig moet zijn. (Bijvoorbeeld een bedrijf dat geen op hun naam gestelde .NL internetpagina heeft of alleen maar een invulformulier toont is altijd verdacht). Zijn er organisaties die zakelijke telefoon diensten vaak tegen een lagere prijs kunnen aanbieden. 

Zoals Erik al schreef komt dat niet vanuit KPN zelf, want dit kost KPN gewoon geld. :joy:

Maar ik denk dat je hierover beter het zakelijke forum kunt benaderen.

https://zakelijkforum.kpn.com

In de KPN consumentenmarkt bestaat het voorzover ik weet niet.

 


heb het gemeld bij de ACM autoriteit consument en markt https://www.acm.nl/nl/contact/tips-en-meldingen/tip-ons