Skip to main content

Gisteren zou ons abonnement ingaan, maar er blijkt iets mis met de aansluiting. Morgen komt er voor de derde keer een monteur. We hebben een paar dagen geleden een DOP/Alcatel ontvangen die we heel eenvoudig telefonisch zouden kunnen opwaarderen. Het bandje geeft echter op de verschillende ingesproken teksten (“DOP opwaarderen” “Direct online pakket opwaarderen” “Alcatel opwaarderen”) of met informatie die niet klopt of zegt dat we morgen terug moeten bellen. We willen alleen graag vanavond internet… heeft iemand een tip met wat het bandje wel begrijpt? 

(PS We hebben geen mobiel abonnement bij KPN)

Hoi @JJVeldman, welkom op onze community! Wat balen dat het opwaarderen niet lukt! Soms lijkt het noodpakket niet helemaal goed gekoppeld te staan aan je account en dan lukt het opwaarderen niet. Als het goed is zou de computer je ook moeten doorverbinden met een medewerker als het niet lukt. Heb je die inmiddels nog gesproken?


Dag Thomas,


Dank voor je reactie. Nee, het is niet meer gelukt, maar we hebben het overleefd zonder internet 😉 Inmiddels is onze glasvezelconnectie weer hersteld, dus hebben we de DOP ook niet meer nodig. 


hartelijke groet,

Joke


Ah, jammer dat dat niet gelukt is maar fijn dat de glasvezel het in ieder geval wel weer doet! Ik zal je feedback meenemen!


Reageer