Skip to main content

Wij wachten sinds enkele jaren op glasvezel. Eindelijk dit jaar zijn de werkzaamheden begonnen voor glasvezel. Maar helaas, verder dan onze tuin zijn ze niet gekomen. Nu steekt er al drie maanden een kabel uit onze tuin. Na herhaaldelijk verzoek om aangesloten te worden is de situatie nog steeds ongewijzigd. Op de laatste twee verzoeken tot een update is helemaal geen reactie meer gekomen. Voor ons is de situatie onbegrijpelijk. Wij willen zo snel mogelijk worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Wanneer krijgen we een reactie? 

 

Admin: dubbel topic verwijderd, hier verder 🙂 . 

Waarom plaatst u deze vraag voor de 2de maal?


Er zat een grammatica fout in de titel van de eerste vraag. Vandaar deze repost. 


Hoi @Joris33, welkom hier! We hebben je dubbele topic verwijderd. Het is niet nodig om een tweede aan te maken voor schrijffouten. Die kunnen we naderhand voor je corrigeren :)

 

Betreffende de glasvezelaansluiting, dat kan, helaas, lang duren. We hebben een artikel over hoe dit over het algemeen verloopt: 

Bij jou is fase 3 nu gedaan. Dat is de aanleg in de straat. Daarbij komt de kabel tot buiten je huis. In fase 4 wordt de huisaansluiting gedaan. Maar tussen die twee fasen kan veel tijd zitten. Afhankelijk van wat nog gedaan moet worden verder in de wijk en aan de wijkcentrales, en wat er vanuit de aannemer aan mensen en materiaal beschikbaar is. Wellicht dat KPN Netwerk, of Glaspoort, afhankelijk van wie de aanleg doet, je meer kan vertellen. Maar dat is ook niet te garanderen. Het enige wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is afwachten. Je krijgt vanzelf bericht op het moment dat ze de huisaansluiting willen komen doen. 

Â