Skip to main content

ik heb vanmiddag een nieuwe experiabox v10a geinstalleerd. Nu krijg ik mijn tp link niet meer aan de praat en wil ik van de gelegenheid gebruik maken om super wifi punten te installeren. Ik begrijp dat ik 1 van deze op de experiabox moet aansluiten met een ethernetkabel. Een daarbij stuit ik op het probleem dat ik nu ipv 4 poorten (zoals bij v9) er nu nog maar 3 heb. Alle drie zijn ze bezet en dus is mijn vraag: hoe kan ik dit oplossen? (voordat ik de wifipunten aanschaf)

Bestel deze er meteen bij. Dan gaat het goed komen.https://m.apparatuurvoorthuis.kpn.com/nl/511342/switch-netgear-gs105e/?pageCount=1&pos=661 Doe ook even de wifimanager. Misschien krijg je dan wel 2 experia wifi's gratis. Overigens moeten die wel bekabeld aangesloten worden op de experiabox. https://www.kpn.com/internet/wifi/manager.htm#/login


Thnx voor de tip! Ga ik doen..


Houd er wel rekening mee @digimonkey dat als je in aanmerking komt voor gratis Experia Wifi, dat deze altijd overal aangesloten moeten worden met een kabel. Dus je ook een kabel moet trekken daar waar slechte wifi is en een experia wifi moet komen. 
Bij SuperWiFi houd je 1 schotel aan de experia box vast en plaats je de 2e draadloos op de plek waar de wifi nog redelijk is. Die dien je wel altijd zelf aan te schaffen.


Dat dacht ik al te begrijpen idd doel is dus switch op de box, 1 schotel bedraad daar weer aan en dan de andere draadloos.


Dat dacht ik al te begrijpen idd doel is dus switch op de box, 1 schotel bedraad daar weer aan en dan de andere draadloos.

Ik begrijp trouwens ook, dat je een v10a gekregen hebt @digimonkey? Dan hoeft de eerste superwifi niet perse bekabeld bij het modem te staan, maar eventueel bekabeld op een andere plek in huis. De V10a doet mee in het mesh netwerk (andere modems niet). Mocht dat een optie zijn, dan heb je deze tip alvast 😉. 


Dat is denk ik idd een optie. Dank je wel voor alle info!Â