Skip to main content

Hallo,

 

Wij hadden problemen met het verbinden van een apparaat op onze wifi, dus wij dachten wij herstarten de modum. Sinds dit gedaan te hebben brandt het Wifi lampje op de modum niet meer en hebben wij geen wifi meer. Wij hebben alle stappen van de kon website meermaals doorlopen waarbij hij op afstand de modum reset. Wanneer wij aangeven dat dit het niet oplost komen we uit bij wifi versterkers om te kopen wat niks met ons probleem te maken heeft. We hebben handmatig ook al een aantal keer de modum gereset en de kabels er in en uit gedaan. Ook lukt het niet om in te loggen mijnmodum.kpn of op het ip adres. Hij weigert de verbinding. Wat kunnen wij nu het beste proberen en doen?

 

Alvast bedankt!

Het is al opgelost. De wifi knop op de modem blijkt niet te werken. Door mijn laptop met de modem te verbinden via een ethernet kabel kon ik inloggen op de modem en via het web interface de wifi weer aanzetten.


Hi en welkom @Moluk. Fijn dat het je al gelukt is om het op te lossen. Dank voor voor het delen! Mogelijk zijn andere gebruikers die jouw ervaring lezen hier ook mee geholpen.


Reageer