Skip to main content

Op 27 Juni overstap aangevraagt van Youfone naar KPN (bestaande glasvezel verbinding)

  • bevestigd via mail : Op 8 augustus apparatuur aansluiten
  • Op 8 augustus alles aangesloten, geen INTERNET verbinding. Lampjes op achterkant geven data verbinding aan op WAN. Maar lampje aan voorkant knippert groen.
  • 8 Aug : gebeld met KPN : Youfone zou een fout hebben gemaakt door niet te wachten tot KPN was aangesloten, waarna KPN een breicht aan Youfone zou sturen dat ze mogen afsluiten.
  • 8 Aug : Ook GEEN SMS bericht ontvangen dat de aansluiting actief is.
  • 8 Aug : We hebben alles doorgelopen qua aansluitngen, en alles zit goed. (We hadden al glasvezel van Youfone en daarvoor ook al glasvezel voor jaren met KPN, dus we weten wel hoe we het spul moeten aansluiten). Ook meerder malen geresest, NT/Glasvezel van stroom > 2 min etc. 
  • 9 Aug : met KPN gebeld. Of we wel een CAT6 kabel gebruiken. Grapjassen. Met een kluitje het riet in gestuurd om een nieuwe kabel te halen (vrouw en kind, ben er zelf niet bij vanwege werk in buitenland). Te grappig, heb gezegd omkeren, we hebben overal al CAT6 kabels door het hele huis. Ook voor alles verbindingen met modems en routers en naar glasvezel. (Lees hadden al werkende glasvezel voor jaren)
  • 9 Aug : monteur komt nu pas op Maandag 12 Aug. In de tussen tijd geen internet of TV.

 

Vraag is simpel : Graag de aansluiting ACTIVEREN en een SMS versturen dat de aansluiting actief is.

Goedemiddag @rkoesoe en bedankt voor jouw bericht!

Afgaande op je beschrijving, verloopt dit alles behalve soepel en ik begrijp ook dat dit ongemak met zich meebrengt. Helaas konden wij hier niet eerder reageren, het spijt me. We beantwoorden topics op volgorde van binnenkomst. Hopelijk is de monteur inmiddels geweest en werkt alles zoals je dat mag verwachten. 


Reageer