Skip to main content

Ik vind de communicatie op dit gebied waardeloos. Er ligt wel een kabel bij mij voor de deur,  maar ik weet nog steeds niet wanneer het aangesloten word. Je hoort er helemaal niks van, ja een beetje van de buren.

Dikke pluim voor de SUPER communicatie van jullie kant. 

Er zijn meerdere glasvezelbedrijven daar aan het aanleggen. Het ligt eraan wáár je in de gemeente woont en dus ook welke provider(s) je op dat net kunt krijgen.

https://stellingwerf.nl/artikel/1066309/kpn-sluit-niet-alle-woningen-in-wolvega-aan-op-glasvezel.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F


Hallo @DaanJonker Wellicht heeft Peter's antwoord je op weg geholpen of misschien ben je ondertussen zelf al iets verder. Maar ik kijk uiteraard met alle plezier na hoe het nu precies zit. Zou je jouw KPN Forum profiel willen voorzien van de naam van de contractant, je postcode / huisnummer, je mobiele nummer en je klantnummer? (Uiteraard zijn je gegevens alleen zichtbaar voor jou en de Moderators.) Laat je het weten als je dit gedaan hebt?


Hallo @DaanJonker Ik zie dat je niet meer hebt gereageerd. Ik ga er graag vanuit dat je voldoende aan Peter's antwoord hebt gehad. Als je nog vragen hebt, dan lees ik ze graag! 


In Wolvega is inmiddels al enige tijd geleden bij veel huizen, waaronder ook de onze, glasvezel aangelegd tot in de meterkast. Ik schat in dat dit zo’n half jaar geleden heeft plaatsgevonden.

Weet iemand hoe lang het normaal gesproken duurt voordat deze glasvezel dan ook daadwerkelijk gaat functioneren?


Is het glasvezel van kpn?


Hoi Joep,

inderdaad is de glasvezel van KPN.

 

groeten,

willem


Reageer