Skip to main content

Ik heb een overstap aangevraagd. Daarvoor zou de monteur 5 februari aanstaande langskomen. We moesten helaas recent direct naar het buitenland ivm nare familieomstandigheden. De eerstvolgende optie om een afspraak in te plannen voor de monteur is een paar dagen na terugkomst. Hebben we dan in de tussentijd wel internet bij onze oude provider? Of zitten we dan zonder? Kan de stopdatum dan nog verzet worden?

 

Grt, Dianne

Hoi @Dianne1994 

Naar en vervelend dat je voor familieomstandigheden naar het buitenland moest.
Hopelijk is het niet al te erg.

Als je bij jouw overstap naar KPN, de overstapservice hebt aangezet kan er weinig gebeuren, ook als de KPN monteur enkele dagen later bij jullie langskomt.
Het internet abonnement bij je huidige provider, wordt pas beëindigd op het moment dat je nieuwe internet aansluiting bij KPN actief komt te staan, en je abonnement bij KPN ook daadwerkelijk is ingegaan.
De KPN monteur geeft dat dan aan in het systeem, en vervolgens wordt jouw huidige (dan oude) provider hiervan op de hoogte gebracht.

Je behoud dus doorlopend een internetverbinding, daarvoor is ook de overstapservice in het leven geroepen, om hier zorg voor te dragen.

Je hiermee gerust te hebben gesteld.