Skip to main content

Hallo KPN community,

Ik wil graag (actief) klant worden van KPN glasvezel maar ik ondervind enorme problemen om werkend aangesloten te kunnen worden. Dit probleem speelt nu al 9 maanden, met afspraken die niet worden nagekomen en leugens die worden verteld. Ik ben nu 5x thuisgebleven terwijl niemand kwam opdagen en volgens ook de schuld in mijn schoenen schuiven. Het ligt vooral bij de regio aannemer Selecta en weer onderaannemers daarvan. Klagen bij Selecta heb ik meermaals gedaan maar heeft geen nut, die gooien ze gewoon de shredder in.

Ik vermoed dat KPN netwerk helemaal niet op de hoogte is van deze problemen en ik probeer dus in contact te komen met iemand van hen. Echter is dat compleet onmogelijk: alle doorkiesopties als je KPN netwerk belt eindigen met 2 opties: Selecta of een verbroken verbinding.

Ook de KPN klantenservice zelf heb ik zojuist gesproken maar wilt na lang aandringen van mijn kant de klacht niet aannemen of doorverbinden met KPN netwerk.

Dus vandaar deze post. Misschien kan iemand mij hier helpen.

 

 

 

Je kunt op onderstaand adres reageren @Mijosa 

https://netwerk.kpn.com/service-en-contact/

 

KPNNetwerk is een apart bedrijf en daar kan de KPN niet mee doorverbinden.


Die gaan allemaal linea recta door naar Selecta, maar dat heeft dus geen nut (zie boven). Ik wil graag iemand van KPN netwerk zelf spreken.


Hallo @Mijosa ,

Als je niet wilt bellen met KPN Netwerk (tel:088-0063744), dan kun je inderdaad nog wel een klacht indienen.

Er is een speciaal klachtenformulier beschikbaar : 

https://netwerk.kpn.com/klachtenformulier/#klacht

 

Â