Skip to main content

6 mei zou ik glasvezel krijgen. Nu een maand later en drie afspraken (en vrij genomen/ thuisgewerkt)  nog altijd geen verbinding. Vandaag kwamen ze zelfs niet eens meer opdagen. Nokia kastje is geplaatst maar het tweede ledje knippert.

Op het forum lees ik dat ik niet de enige ben die niet door deze ellende heen komt.

Ik ben nu aan het kijken om naar de concurrent over te stappen.

Daar hebben ze 10 dagen levertijd, telefonisch bevestigd.

 

Volgens medewerker KPN is die 10 dagen niet waar en kunnen ze dat niet waarmaken.

Ik wordt (waarschijnlijk) morgen teruggebeld maar ik heb er weinig vertrouwen meer in.

 

Het laatste wat ik wil is mijn ziggo weer activeren maar vrees dat dat toch de oplossing wordt.

 

Welkom op de community @MarioMario. De aansluiting gaat niet soepel begrijp ik. Op basis van je bericht weet ik niet wat de situatie precies is, maar ik begrijp dat je ons al hebt gebeld op 0800-0402. Bij een niet werkende verbinding is dat de beste optie, dan heb je direct iemand aan de lijn en kan de verbinding met je nagekeken worden. 

Dat je teruggebeld zult worden betekent dat daarbij al een melding is aangemaakt voor de specialisten. Daarmee is het in goede handen, en die melding betekent dat het al verder is dan wat wij kunnen doen. Ik hoop dat je gisteren bent teruggebeld en dat daarbij meer duidelijk is geworden.


Heeft u geen gebruik gemaakt van de overstapservice? Dan zou internet bij de vorige provider gewoon moeten blijven werken zolang het bij KPN nog niet werkt.


Inmiddels is kpn-netwerk 2× voor mij bezig geweest. 

Vrijdag in overleg met kpn services (zeg ik het goed?) alles doormeten maar van afstand zien ze gewoon het zwarte kastje niet. Vandaag (zaterdag) nog hebben ze deze nog vervangen (kapot??) maar ook dat heeft niet geholpen.

 

Opnieuw is nu kpnservices aan zet begrijp ik van ze. Maar dat is nu net de partij die alleen maand volhoud dat het probleem bij netwerken ligt. 

 

Wat betreft mijn huidige internet: dit is een brak 10Mb adsl lijntje dat sinds ik thuiswerk nauwelijks meer bruikbaar is voor mijn andere huisgenoten.


Ze zijn er nog mee bezig dus, maar nog niet met een oplossing. De melding zal nog steeds in behandeling zijn bij de specialisten, zij zullen er verder contact met je over opnemen.


Er zijn nu inderdaad specialisten bezig geweest.

Het ging ineens vlot...  inmiddels toont mijn nokia tk01 de leds die het moet tonen en ontvang ik vandaag de router.  Het lijkt dus, ruim een maand te laat, eindelijk te werken.

Volgens de monteur, dezelfde als dag 1, was alles wat hem betrof al weken klaar.

 

Jammer dat ik eerst boos moest worden maar eind goed al goed: morgen hebben we internet.


Het heeft wat voeten in de aarde gehad inderdaad, maar gelukkig is de verbinding nu actief geworden!

Als we nog iets voor je kunnen doen weet je ons te vinden.


Dat heb je vlot gezien..…

Ik weet jullie inderdaad te vinden...  

 

Dank voor de hulp.


Reageer