Skip to main content

Ik ben pissig.

De klantenservice gebeld wegens STB-zap-01 storing op mediaboxen, meneer heeft een en ander geprobeerd, powercycle, modemrestart, doorgezet naar volgende afdeling, twee(!) keer softwaredownload van mediabox uitgezeten, geen oplossing en toen:
BLIJKEN ALLE INSTELLINGEN (muv. de wifi) VAN HET MODEM TE ZIJN GEWIST

En als er nou een mogelijkheid was om de instellingen te backuppen, zodat in zo’n geval dit teruggezet kon worden, neeh, dan zou t veel te klantvriendelijk worden.

 

 

KKKKKKK P N, Doe normaal, communiceer, geef modemtoegang op normaal niveau, normaal portforwardbeheer, desnoods ssh-toegang tot de modem dat t gewoon via een script gedaan kan worden, maar geef IETS!

"KKKKKKK P N,"

Wat bedoeld u hiermee? Helaas is er geen functie om een back up te maken en dit heeft u helaas zelf ook ontdekt. Een fanatiek gebruiker van dit forum heeft zijn wens voor deze functie al kenbaar gemaakt binnen KPN. De reden dat het niet is doorgevoerd is niet helemaal bekend.


@afval . Welkom op het forum.

Erg jammer dat er blijkbaar een reset op afstand is uitgevoerd zonder met jou de consequenties te bespreken.

Helaas ontbreekt deze functionaliteit op de experiaboxen. De routers zijn ingesteld op de gemiddelde gebruiker. Zo te lezen wil jij graag meer controle over jouw netwerk. Je kunt overwegen om een eigen router te plaatsen of desnoods een Fritzbox bij ons te huren. Jouw lijn moet hier echter wel geschikt voor zijn. 


Ik heb niks meer gehoord en ga er van uit dat je voldoende informatie hebt. Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze gerust.