Skip to main content

Wij wonen 6 maanden per jaar in onze caravan. Thuis hebben we een hussel abonnement wat dan niet gebruikt wordt. Kunnen we hier gebruik van maken in onze caravan?

Graag een reactie,

Groet,

Ria

Admin: Titel aangepast i.v.m. vindbaarheid van je topic

Als het adres van een “sta-caravan” geen officieel erkend adres is waar je naartoe zou kunnen “verhuizen”, denk ik niet dat het overdraagbaar is naar een ander adres?  (En erna weer terug).

Maar daar zou een moderator van KPN je meer over moeten kunnen vertellen.


Ik dacht dat hier een kastje voor was. Dat betekend voor de zomer een tweede abonnement voor internet!

 

Dank voor je berichtje!

Groet,

Ria


Hi @RiaV, dat is een hele goede vraag die je stelt. Een internet abonnement is adres gebonden. Het is niet mogelijk om dit ‘zo’ mee te nemen naar een ander adres. Hiervoor dient allereerst een aansluitpunt aanwezig te zijn op het adres en is het noodzakelijk om, zoals Babylonia aangeeft, een verhuizing door te geven. Het signaal wordt dan uitgeschakeld op het ene adres en overgezet naar het andere adres.

Een andere optie, die je zelf benoemt, is inderdaad een 2e abonnement afsluiten voor het vakantie adres. Je hebt dan op beide adressen een internet abonnement.

Wat eventueel ook nog zou kunnen is een mobiele hotspot maken van een Data Only abonnement en voor de tv te kiezen voor Digitenne. Dit kun je voor €5 per maand aanvragen via MijnKPN bij jouw Hussel abonnement. Digitenne is niet adres gebonden waardoor je deze wel meenemen naar een ander adres. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust. We helpen je graag verder!


Dank je wel!