Skip to main content

Sinds gisteren vroeg in de middag hebben wij thuis geen internet meer. Hierover hebben wij een melding gedaan en zouden gisteren worden teruggebeld. Dat is niet meer gebeurd, dus wij hebben gisteren rond de avond zelf opnieuw gebeld. We hebben toen een 100 GB databundel voor beide mobiele abonnementen gekregen (heel netjes). Er is toen ook gezegd dat vandaag een monteur met onze kwestie aan de gang zou gaan en indien nodig zou bellen. Internet doet het helaas vandaag nog steeds niet en we zijn ook niet gebeld.. We willen graag weten wat de status van onze storingsmelding is. 

(we hebben overigens glasvezel, maar het lampje naast ‘Glas’ brandt niet, dus er zal wel een probleem met de installatie of kabel zijn)

Hallo @MHJMO ,

Bel dan 0800-0402 en spreek in "storing". Dit nummer is voor storingen 24 uur per dag te bereiken. 


Welkom op de community @MHJMO, bij een storing is het inderdaad het beste om ons te bellen zoals Noordzee al zegt. Via die weg kan direct met je meegekeken worden en de beste vervolgstap genomen worden.

Het klinkt alsof je ook al gebeld hebt en dat daarbij een melding was aangemaakt voor de specialisten. Dat is de juiste weg als het niet direct verholpen kon worden. Via het forum kunnen we daar ook weinig over zeggen.


Reageer