Skip to main content

Goedendag.

Bij alle reclames van KPN worden nieuwe klanten beloond met allerhande cadeautjes maar als vaste klant krijg je dit soort aanbiedingen niet.

Is het nou niet eens tijd dat de vaste klanten ook beloond gaan worden?

Wij hebben al meerdere extra pakketten naast ons normale abonnement maar moeten hier de hoofdprijs voor blijven betalen, moet we nou echt opzoek naar een andere provider?

Het zou KPN sieren als hier iets mee gedaan wordt anders moet ik toch maar eens gaan shoppen bij andere providers.

 

Graag reactie KPN!!

Gelukkig strooit KPN niet met kortingen en cadeautjes want dan zouden de prijzen van de abonnementen duurder worden en dat is nou niet echt iets waar de meeste klanten op zitten te wachten. En als u vindt dat u geen waar voor uw geld krijgt en het gedoe rond overstappen geen probleem vindt dan is overstappen een optie.


Dit is het enige juiste antwoord. Een beetje zoeken op dit forum zou allemaal de zelfde antwoorden opleveren. Vul je gegevens aan en krijg als beloning als een medewerker dit kan een x aantal maanden een gratis pluspakket bijvoorbeeld. Soms is dit wel mogelijk.


@Jeroen Ruiter de medewerkers van het forum doen helemaal niets met kortingen of gratis dingen. Alleen via de verkoopafdeling(0800-0402) lukt dat soms.