Skip to main content

Ze zijn bij ons in de straat aan het graven om glasvezel aan te leggen bij de waterzuivering, kunnen ze ook een aansluiting naar ons huis maken?  Vr.gr Bertus Otten 

 

Admin: adres verborgen i.v.m. privacy

Hoi @Bertus Otten 

Welkom op het forum van KPN.

Zou je om te beginnen, je adresgegevens willen verwijderen uit je topic, aangezien het forum openbaar is en iedereen het kan zien.
Klik hiervoor op de drie groene puntjes rechts onderaan je bericht, en kies voor bewerk.
Je adresgegevens kun je kwijt in je forum profiel.

Omtrent de aanleg van het glasvezelnetwerk van KPN, dien je contact op te nemen met Newerkbeheerder KPN (klik op de link): Netwerkbeheerder KPN

Op dezelfde website kun je met jouw postcode en huisnummer gelijk zien, wat de planning is voor de aanleg van glasvezel in jouw straat in Varsseveld.
Op dit moment is er nog geen planning voor aanleg van glasvezel naar jouw woonadres.

KPN de provider, waarvan dit forum is, gaat niet over het aanleggen van het glasvezelnetwerk en de planning daarvan.

 


Zo simpel van "mij ook ff aansluiten", zo gaat dat niet.

Sowieso zal de waterzuivering waarschijnlijk zakelijk glasvezel krijgen. Daar worden geen woonhuizen op aangesloten. Ik ga er vanuit dat het bij u om een woonhuis gaat?

En daarnaast ... wellicht heeft de waterzuivering vele 10duizenden euro's moeten betalen voor die lijn. Ze zullen het waarschijnlijk geen goed idee vinden dat daar ff een woonhuis zomaar gratis bij aangesloten word.


Hoi @Bertus Otten 

Ik heb wel een goede alternatief voor je, als je graag glasvezel wenst op je woonadres.
Je kunt namelijk bij dochteronderneming Solcon van KPN wel een glasvezelabonnement afsluiten, waardoor je niet hoeft te wachten op KPN.

Solcon en KPN werken samen. Op jouw adres biedt KPN momenteel geen internet via het glasvezelnetwerk aan. Maar Solcon wel. Dit betekent dat je een snellere verbinding kan krijgen als je Internet (en TV) van Solcon neemt. 
Doe hier de postcodecheck (bij Solcon) en ontdek het aanbod op jouw adres.

En het mooie is, je profiteert gewoon van de combivoordelen van KPN. Combineer Internet van Solcon met een mobiel abonnement van KPN en krijg meer! Zoals een gratis zenderpakket, dubbele data, samen MB’s delen en elke maand tot €7,50 korting op je mobiele abonnement. Deze voordelen activeer je na je bestelling eenvoudig via de website van Solcon.


Reageer