Skip to main content

Hoe kijkt KPN aan tegen (eventueel) glasvezel aanleg door Deltafiber Netwerk in Maarn? Wat doet KPN als veel KPN klanten naar een van de vijf aanbieders, niet zijnde KPN, overstappen? Legt KPN dan straks een eigen glasvezel aan? Of huurt KPN dan van Deltafiber voor gebruik van hun glasvezel?

Admin: titel aangepast i.v.m. vindbaarheid topic 

Ik denk dat je dat aan KPN Netwerk NL moet vragen. Niet hier op het KPN provider forum.

Maar maakt u zich geen illusies. KPN gaat echt niet plots gekke dingen doen als er in uw woonplaats een paar klanten overstappen. 


Als KPN NetwerkNL glasvezel aanlegt biedt KPN daar vanzelfsprekend zijn diensten op aan. En alleen KPN NetwerkNL kan je vertellen of er op (redelijk korte) termijn plannen zijn om zelf glasvezel te gaan aanleggen.

Voor andere glasvezel initiatieven is dat een heel ander verhaal en daar moet je de vraag aan KPN (de provider, hier dus b.v.) stellen. Maar ik wil je niet veel hoop geven: in vergelijkbare situaties heeft KPN er tot nu toe vrijwel altijd voor gekozen om diensten alleen aan te bieden via het eigen KPN NetwerkNL netwerk een geen gebruik te maken van glasvezels van derden.


Reageer