Skip to main content

Beste kpn

 

Wij hebben al een aantal x contact met jullie gehad ivm met een abonnement op onze ptt aansluiting. Helaas wordt deze telkens afgewezen omdat er volgens het systeem van kpn geen koper ligt. Als wij gebruik willen maken van jullie diensten dan zouden wij een offerte moeten aanvragen bij volkerwessels. Echter hebben wij naast onze chalet een blauwe kabel van kpn liggen, waarom kan hier geen gebruik van gemaakt worden? Onze buren maken hier namelijk wel gebruik van. 

 

Hey @Mick. C, welkom op het KPN forum. Ik zie dat je vraag hier even is blijven liggen, sorry voor de late reactie.

Als ik het goed begrijp heb je geen (hoofd)aansluitpunt in jouw chalet. Als je bij ons een Internet, Telefonie, TV, of een combi hiervan aan wilt vragen, heb je een aansluitpunt (IS/RA punt of FTU) in je (vakantie)woning nodig. 

Let op: Aan het plaatsen van een aansluitpunt zijn mogelijk kosten verbonden. Je kunt via de site: mijnaansluiting.nl een aanvraag doen. Via deze website kunt je bij de netbeheerders in jouw regio een aanvraag indienen. Je ontvangt dan een offerte van de kosten. Als je akkoord gaat, wordt de aansluiting gerealiseerd. 

Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust. De community helpt je graag :)

 


Reageer