Skip to main content
Wij gaan binnenkort een week op vakantie naar Neeritter in Limburg. Helaas hebben we daar geen televisie of internet. Zouden we er gebruik kunnen maken van KPN fon?



Onze eerste gedachte was om een prepaid internet kaart te kopen maar dat wordt aardig onbetaalbaar daar we er ook online tv mee willen kijken. Abonnement aanpassen voor 1 maand bleek geen optie daar dit dan pas de volgende maand ingaat, dan zit onze vakantie er alweer op.



Het betreft een vakantie in het buitengebied
Andere suggesties zijn welkom
Koop een FTA-ontvanger voor DVB-T2.

Daarmee kijk je gratis naar NPO 1/2/3, een aantal regionale zenders en de Duitse zenders.



Zelf heb ik deze in gebruik:

https://www.amazon.de/Xoro-HRT-7619-FullHD-HEVC-T2-Receiver/dp/B018JZR6E0/ref=sr_1_2?__mk_nl_NL=ÅMÅŽÕÑ&keywords=xoro+7619&qid=1562272518&s=gateway&sr=8-2



Dan ook een antenne erbij :

https://apparatuurvoorthuis.kpn.com/nl/132722/digitenne-antenne-v5/?nextchapterfeed



En je hebt een TV nodig, dat spreekt verder vanzelf.
Mijn suggestie zal de verkeerde zijn lekker echt vakantie houden 😇

Wat betreft prepaid internet kijk daarvoor eens verder dan alleen KPN.

Er is een prepaid onbeperkt aanbieder op het KPN netwerk niet super goedkoop ook niet de hoofdprijs wel genoeg haken en ogen.



Is dit niks na 1 maand opzeggen https://mobielshop.kpn.com/mobiel/mobiel-internet/standaard/1-maand
Goedemiddag @Jolandje69, Welkom op het forum. Begrijp ik het goed dat je geen mobiel abonnement of internet/tv abonnement hebt bij KPN? Bij beide abonnementsvormen kom je er namelijk voor in aanmerking. Wanneer je geen abonnement bij KPN hebt, kun je ook een betaalde versie van FON gebruiken. Op de meeste locaties is het gebruik wel gratis, maar sommige locaties moet je betalen voor gebruik. Meer informatie over deze Premium Hotspots kun je lezen op deze pagina. Als het gaat over het verbruik van mb's, dan zou je nog het advies van Noordzee kunnen overwegen wat betreft tv en voor internet een data kaart aanschaffen. Mocht je over deze producten vragen hebben, hoor ik het graag.
@Jolandje69, We hebben geen reactie meer van je gezien dus ga ik ervan uit dat je vraag is beantwoord. Anders horen we het graag!

Reageer