Skip to main content

Krijg mijn naam en wifi wachtwoord niet gewijzigd.

Hallo @PvanL , wat wil je waar in wijzigen?

 


Wil bij mijnkpn de naam en het wachtwoord van de wifi wijzigen. Lukt niet op de wijze zoals bij kpn staat vermeld. Als ik dat via de app van mijnkpn probeer geeft hij telkens aan dat dit niet lukt omdat de verbinding met het modem niet goed is. Heb vervolgens via dezelfde app alles nagemeten en dan werden de instellingen van de experiabox (modem) opnieuw op afstand ingesteld en dan waren op elke plaats in het appartement en dus ook bij het modem de snelheden prima. Desondanks kan ik naam en wifi wachtwoord niet wijzigen omdat de verbinding met het modem niet volkdoende is !?


Heeft u versterkers? 


Ja heb ik. Twee super wifi punten.

 


Hoi @PvanL en welkom op het forum! Super dat je ons gevonden hebt en je vraag hier stelt. 🙂

Wat als je handmatig de naam van je wifi aanpast? Als je op de SuperWifi punten inlogt, vervolgens naar Instellingen gaat (bovenin) en dan de Netwerknaam/SSID aanpast ben ik benieuwd of het dan wel lukt. Wil je dit proberen en je bevindingen hier laten weten? 


Of probeer http://192.168.2.151


Ik heb niets meer van je vernomen, dus ik hoop dat de oplossing met de bovenstaande tips is gevonden. Zo niet, laat het gerust weten!


Bedankt voor je informatie. Wat late reactie door verhuizing.

Het is aan de hand van je oplossing gelukt om het wachtwoord te wijzigen.

Bedankt hiervoor.

Het lukt me alleen niet om de naam van het wifinetwerk te wijzigen, dat begint met KPNE…...

Wil daar graag een eigen naam aan geven. Is dat ook mogelijk en hoe?

Alvast bedankt.


Geen probleem! Fijn dat het wachtwoord wijzigen gelukt is. De naam kan je via dezelfde stappen wijzigen, maar dan

naar Instellingen gaat (bovenin) en dan de Netwerknaam/SSID aanpast

Hiermee pas je de naam van het wifinetwerk aan. 🙂


Bedankt voor je antwoord.

Het lukt me niet http://192.168.2.250/ en 251 te openen.  Op 254 heb ik het wachtwoord dus kunnen veranderen. Maar op 254 krijg ik de naam niet gewijzigd. Bovendien laat hij daar niet KPNE…. zien. Zie bijlage 254.  Heb 3 super wifipunten maar zie op de lijst Instellingen bijbehorende apparaten maar 2 wifi extenders staan. Zie ook bijlage. Misschien ben ik wel helemaal niet op het juiste pad.

 


Hi @PvanL En als je probeert in te loggen op http://192.168.2.3? Als je dan op een inlogpagina terechtkomt, dan zie je een blauw lampje knipperen op één van de versterkers als het goed is. Het modem zelf doet niet mee in het wifi netwerk (staat uit), dus daar hoef je dat niet te wijzigen.

 


Reageer