Skip to main content

Glaspoort is hier geweest om de meterkast te bekijken, en ik zie regelmatig de mannen hier in Alkmaar Noord kabels leggen. Nu ligt er ineens een kaart in de bus dat morgen vanaf 7:00 gegraven gaat worden. Niet van Glaspoort, maar ODF.

Zijn de krachten gebundeld of gaat ODF graven en gooit Glaspoort straks de straat voor de tweede keer open om een tweede fiber aan te leggen?

Of staat er straks iemand aan de deur om Tele2 abonnementen aan te bieden? Heb al twee keer Ziggo gehad om fiber-coax aan te prijzen… Of gaat KPN ook via ODF?

Adres staat in profiel.

 

 

 

Tele 2 doet niets meer met internet, alleen nog met mobiel.

Kijk bij www.kpnnetwerk.nl voor een statusupdate op jouw adres. @hmmsjan_2 

 


Dat worden dan zeker 2 glasvezel netten. 

Over ODF levert kpn niet. Alleen T-mobile. 

Glaspoort = kpn


Bedankt. Toch de mannen van Glaspoort hier in de straat. Ik vond het ook heel vreemd dat op het kaartje stond dat je voor het straatwerk contact moet opnemen met de gemeente Roosendaal. Vanuit Alkmaar. Zeker iemand met de verkeerde stapel kaartjes op stap gestuurd.

Bedankt voor de antwoorden….

 


Hi @hmmsjan_2

Ter toevoeging wat Glaspoort betreft, kijk ook hier even of het bij jou kan via Glaspoort. KPN Netwerk is uiteraard ook een goede indicatie. 


Bedankt voor de antwoorden. Inmiddels steekt er een stukje glasvezelkabel uit de grond en is het wachten op de volgende  fase. Aangelegd door Glaspoort.

Geen idee waarom kaartjes van de concurrent worden bezorgd.

Het topic kan op “beantwoord” worden gezet.