Skip to main content

Momenteel is mijn aansluiting vanaf 12 December nog altijd niet werkende. Er zijn nu 3 monteurs geweest die het probleem niet hebben kunnen oplossen. De laatste monteur heeft geconstateerd dat er op 350 m van het huis een demping aanwezig is. Echter was dit al bekend en doorgegeven bij het plaatsen van het glasvezelkastje in de meterkast. Nu komt er as woensdag weer een monteur om het probleem op te lossen. Echter gaf de monteur van afgelopen dinsdag aan dat wij hiervoor niet hoeven thuis te blijven. Nu ben ik benieuwd of deze monteur het probleem kan oplossen;).. weten jullie hier misschien meer over?

Hoi @Mikeyvanv 

Welkom op het forum van KPN.

Dit soort reparaties worden uitgevoerd in opdracht van KPN Netwerk , die daar meestal ook onderaannemers voor inhuurt om het op te lossen.

KPN de provider is er voor jouw abonnementen, vragen en problemen.
Bij dit soort storingen wordt dan een ticket aangemaakt, en vervolgens door gestuurd naar KPN Netwerk, die hiermee aan de slag gaat.

Dus het beste zou je in dit geval even kunnen bellen, met het klantcontactcentrum van KPN Netwerk op telefoonnummer: 0880 06 37 44 
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur (tijdens de kerstdagen gesloten!)