Skip to main content

Hallo,

 

Ik wil graag de afspraak met de monteur verzetten, maar krijg een foutmeldeing via de link?

 

Hoe nu verder ?

 

Hoi @R0877. Dit is een bekend probleem. Er waren wat problemen met onze webpagina. Als het goed is is dat inmiddels weer verholpen. Zou je het nog eens willen testen en mij laten weten of het gelukt is? Als het nog steeds niet werkt, dan ga ik het opnieuw intern doorzetten. Ik hoor graag van je!


Goedeavond,  ik krijg helaas nog steeds dezelfde foutmelding.

 

Hoor graag van je.


Dat is jammer @R0877, ik geef het meteen door! Zou je ook een screenshot kunnen plaatsen van de specifieke foutmelding die je krijgt (met eventuele adresgegevens verborgen)? Dan kunnen we die ook doorgeven aan de specialisten, of misschien blijkt er dat er iets anders speelt dan we denken.


Haha...hoe kan ik een bijlage toevoegen?  

Ps: ik heb nog steeds de afspraak met de monteur niet kunnen  verzetten 


Bij mij werkt het wel. 

 


@R0877 Je kan een afbeelding in dit topic plaatsen door op “afbeelding invoegen” te klikken

Is de afspraak met de monteur inmiddels al wel verzet? Als dit nog steeds niet het geval is kan ik het ook voor jou proberen. Laat je mij weten wanneer het beter uitkomt? 


Je hebt nog niet weer gereageerd, @R0877. Is het inmiddels gelukt? Zo niet, plaats alsjeblieft het screenshot van wat jij ziet. Vul dan ook je  forumprofiel in, en noteer in je reactie hier een aantal momenten waarop een monteur zou uitkomen. Dan kunnen we eventueel de monteur voor je plannen.


We hebben geen reactie meer van je gezien @R0877 dus ik ga er van uit dat het via een andere weg gelukt is om de afspraak te verzetten :slight_smile: Mocht ik dat bij het verkeerde eind hebben, dan hoor ik het uiteraard graag zodat we alsnog voor je aan de slag kunnen gaan!


Het was mij niet gelukt. Ik kreeg iedere keer een error. Afspraak dus niet kunnen verzetten.  Monteur is ondertussen geweest.


Wat goed dat de monteur is langs geweest en dat je inmiddels gebruik kan maken van onze diensten. Wel jammer dat het niet gelukt is om jouw afspraak te verplaatsen. Als je in de toekomst nog andere vragen hebt, dan horen we dat graag van je!