Skip to main content

Afgelopen zaterdag is ivm algehele stroomstoring de router glasvezel doorgebrand, Kpn gaf aan asap monteurs te sturen voor vervanging apparatuur welke eigenlijk vandaag zou moeten komen maar pas morgen ,5-12 evt komt. Ben enorm boos over de lakse afhandeling van probleem en overweeg abo op te zeggen.Kpn is alleen telefonisch bereikbaar en geen klachtenformulier cq error bij zoeken. Je wordt als niet zakelijke klant gewoon genegeerd mbt spoed noodzaak actief internet. KPN heeft schijt aan service voor klant.

Tja, in een consumenten internet abonnement is geen service level vastgelegd. Dat kan wel bij zakelijke contracten maar dan betaald u heel veel meer.

Overigens is er in het weekend wel storingsdienst met monteurs via 0800-0402. Maar in deze tijd van personeel schaarste kan het soms een werkdag duren.

Eerlijk gezegd vind ik na een storing op zaterdag, een gratis (!) monteur op dinsdag prima service. Om daar nou je abonnement voor op te zeggen? Ook bij de andere ISP’s is reactie in een paar dagen vrij normaal.

Laatst was bij ons keuken apparatuur defect. Daarvoor was een monteur pas na 2 weken beschikbaar. En dat kostte dus 200 euro.

 


Ondanks div pogingen ivm kapotte apparaten om via forum mn ongenoegen mbt serviceverlening te uiten is de service ivm STORING ook niet bereikbaar.Wat een ellende als je vlak voor Sinterklaas dringende zaken niet kan regelen door lakse houding klantenservice cq door Kpn op forum geblokt omdat ze verdomd goed weten dat de service meer dan onvoldoende is.

 

Admin: samengevoegd met jouw bestaande topic. Voor het overzicht graag bij één topic houden. 


Hoi @C13 .  Welkom op het forum.

Vervelend dat je verbinding het niet doet.  We hebben geen oneindige voorraad monteurs dus soms duurt het een aantal dagen voordat er iemand op pad kan. 

Dat is wat het is, helaas. Â