Skip to main content

Beste kpn ben net verhuist heb van kpn een noodpakket gehad met internet en digitenne  alleen is mij vraag om het nog wel even gaat duren om nog een digiteneontvanger te krijgen in bruikleen?  
 

Hoi Purmerendje, welkom op het forum! Het is helaas niet mogelijk om een extra Digitenne toe te voegen aan het Noodpakket. Je zult het wat dat betreft moeten doen met deze enkele. Er zijn een aantal alternatieve opties, alleen niet zonder aanvullende kosten. Voor de volledigheid benoem ik ze even:

  • Je zou een losse Digitenne ontvanger bij een derde partij kunnen aanschaffen. Hier kun je dan NPO 1-3 en de regionale zender mee ontvangen. Hier zit geen abonnement aan vast, dus dan heb je alleen de eenmalige kosten van de aanschaf.
  • Je zou een los Digitenne abonnement kunnen nemen. Dan heb je binnen enkele dagen een extra ontvanger in huis die ook gelijk werkt. Alleen hier zit dan wél een abonnement aan vast met een jaarcontract.

 

Als je al diensten, inclusief tv, van ons had en die neem je mee naar je nieuwe adres, dan zal iTV Online in de tussentijd blijven werken en kun je daar wel gebruik van maken. Dat is dan kosteloos, maar dan moet je wel opletten op het dataverbruik. Dit is helaas niet mogelijk als het om een helemaal nieuw abonnement gaat.

 

Tenslotte, ook goed om te weten: de mobiele router komt met een databundel. Als die op dreigt te raken voor je bent aangesloten, laat het ons even weten. Dan kunnen we namelijk extra data toevoegen. Dit heeft een verwerkingstijd van ongeveer 24 uur (op werkdagen). Dus geeft dit op tijd aan ons door.