Skip to main content
Bij ons valt NT kastje ook met toenemende regelmaat uit. Ook hier lijkt voeding de oorzaak. Alle lampjes zijn uit en paar keer rommelen aan stekker in linker onderzijde verhelpt de storing weer voor een paar uur.



Admin: afgesplitst en eigen topic voor je aangemaakt

Goedemorgen, Louw. Het klinkt inderdaad wel alsof het de voeding is. Het probleem daarin is dat we die niet los kunnen opsturen. Dat betekent dat hier een monteur voor nodig is. Als ik op dit moment kijk meet het systeem geen probleem, waardoor ik ook geen monteur kan plannen.



Er zijn dan ook twee opties om alsnog een monteur bij je te krijgen. De eerste is dat je wacht tot de NT weer uitvalt. Blijf dan even overal vanaf en neem contact op met de klantenservice via chat of telefoon (0800-0402). Het systeem zal dan de uitval wel meten en de collega kan dan een monteur voor je plannen.



De tweede optie is om zelf via kpn.com/monteur een storingsmonteur in te plannen. Er staan daar kosten bij, maar als het aan het KPN netwerk of onze apparatuur ligt, dan is het gratis. En een defecte voeding valt daar dan zeker onder.
En de derde optie is de stekker van de NTU uit het stopcontact te trekken en klantenservice te bellen of chatten.
een 4e optie is een ander voeding pakken met dezelfde spanning en dezelfde stroomsterkte

stroomsterkte mag meer zijn maar niet minder

dan kun je uitsluiten of het aan de voeding ligt

het kan namelijk ook zijn dat het glasvezel kastje defect is (gebeurd wel vaker)