Skip to main content

Wij hebben al enige tijd glasvezel internet van KPN. Wij zijn absoluut niet tevreden over de sterkte en continuiteit hiervan. 

Vaak werken apps op de android tv niet of traag . Boven is het al helemaal dramatisch en op zolder valt het geregeld weg. Hoe kan dit verbetert worden?

Hi @Klant 104, als de WiFi verbinding niet lekker werkt, begrijp ik goed dat je deze wilt verbeteren. We denken hier op het forum graag met je mee!

WiFi is een draadloze verbinding, waardoor het gevoelig is voor andere (WiFi) signalen en storingsbronnen in je omgeving. Hierdoor is er niet een hapklare oplossing die altijd werkt, en kan het even zoeken zijn. Maak je gebruik van de WiFi verbinding van je Experia Box, of heb je ook andere apparatuur in huis, zoals een WiFi versterker of router? Als je de WiFi verbinding van de Experia Box gebruikt, dan helpt het vaak goed om de WiFi instellingen te optimaliseren. We hebben een handige servicetool die je daarbij helpt, de WiFi manager. Deze helpt je stap voor stap om de instellingen in de Experia Box na te kijken en aan te passen :)