Skip to main content

8 uur geleden heeft een aannemer de kpn kabel in de straat kapot gemaakt. Na verschillende meldingen gebeurd er nog steeds niets en wordt de storing niet (h)erkent …..

 

*Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid

Euhm... er zal vast wel wat gebeuren, maar zoiets kan dagen duren voordat da gerepareerd is. Had u verwacht dat da vandaag nog gerepareerd word dan? 🤔


Hoi @Vanduinen

Wat naar dat er een kabel kapot is geraakt waardoor meerdere mensen zonder diensten zitten. Het herstellen van een kabelbreuk is zoals @Nick83 aangeeft inderdaad iets dat wel eens wat meer tijd kan gaan kosten. De netwerkbeheerder moet worden aangestuurd en er moet gegraven worden, waarvoor soms (aanvullende) vergunningen vereist zijn. Wil je de huidige status van de melding weten, dan kan je ons het beste even bellen via 0800-0402 (gratis). Is bellen geen optie voor je, kun je dan je gegevens invullen in je Forumprofiel en hier een seintje geven als dat is gebeurd? Dan kijk ik voor je na wat er bekend is. Houd er rekening mee dat dit minder snel gaat dan telefonisch contact. 


Reageer