Skip to main content

De hele dag al ontzettend traag wifi, die ook nog eens om de haverklap uitvalt. Tv kijken gaat ook met schokken. Talloze malen van alles gereset, maar niets helpt.

welk type modem heb je en wat is er zoal aangesloten op het modem?


De experia V10 alleen de tv is draadloos aangesloten met officiële kpn apparatuur. Ook buren hebben sinds de overgang naar glas problemen, zou door een piraten zender komen!!


Als u draadloze verbindingsets gebruikt en de buren hebben die ook dan kan dat problemen geven. Sowieso kunnen ze slecht tegen ledverlichting,  dimmers en telefoonopladers.  U doet er goed aan om met een kabel te gaan werken en voorgoed afscheid te nemen van de draadloze verbindingsets. 


Hallo @Wil58 Hoe is de situatie nu? Wellicht heb je nog iets aan de informatie in ons topic over wifi: daar staan veel handige tips en adviezen in om je verder te helpen. Qua tv: een Draadloze Verbindingsset is enorm handig en vaak werkt het ook prima. Maar Joep heeft zeker gelijk als hij zegt dat de apparaatjes erg gevoelig zijn voor andere apparatuur. Je zou in elk geval eens kunnen testen hoe het werkt als je de tv-ontvanger met een kabel aansluit op je Experia Box. 


Bleek achteraf toch in de wijk centrale te zitten. Meerdere buren hadden last van een trage en wegvallende verbinding. Toen er een nieuwe printplaat geplaatst was, bleek alles ineens weer te werken. Nieuwe experiabox weer terug laten sturen. Wel bijzonder dat met de servicetool afgelopen zondag keer op keer aangegeven werd dat het niet in de centrale lag, maar bij mij thuis.


Fijn dat het duidelijk is @Wil58  en, ja, wel erg jammer dat het niet in één keer helder was. Dank ook voor het retourneren van de Experia Box.Â