Skip to main content

Wij hebben ook een versterker staan. Deze staat 6meter van de ontvanger vandaan. Alles op de begaande vloer. En hij blijft vangroen naar oranje knipperen. We hebben geen stoor zenders in huis. Maar het wifi is echt bagger in de werk kamer.

Heb al met jullie gebeld(KPN) maar word als een gek behandeld. De monteur heeft alles hier aangesloten. we hebben hem al een reset gegeven maar het blijft bagger.

Het is echt niet leuk zo.

 

HELP

 

Admin: eigen topic voor je aangemaakt

@arahotel U zegt dat u 1 wifi versterker op 6 meter afstand van de ontvanger heeft staan. Met ontvanger bedoelt u het modem, de experiabox dus ? Welk type experiabox is dat ? En heeft u die wifi versterker bedraad aangesloten middels utp kabel ?


Via de WiFi.  Nu alles gereset. En hopen dat het nu blijft werken.  


@arahotel Volgens mij moet de 1e wifi versterker altijd bekabeld worden aangesloten :thinking:

correct me if i'm wrong :thinking:


@arahotel welkom op ons forum! Fijn dat het inmiddels weer beter is! Mocht je deze problemen toch weer ervaren kun je het beste toch een kabel gebruiken om je eerste wifiversterker te installeren.

@HansaanZet het is inderdaad beter van wel. Bij de V10A en superwifipunten kun je er technisch gezien voor kiezen dat niet te doen maar dan loop je wel het risico dat je verbinding minder goed is. De wifiversterker geeft namelijk alleen door wat hij binnenkrijgt.