Skip to main content

Hoi,

Recent hebben we besloten om over te stappen, en Internet en TV van KPN (glasvezel) leek ons de beste optie, maar voordat we de overstap maken hadden we enkele vragen: 

Ten eerste hebben we alleen een FTU in de meterkast, geen NTU. Levert KPN de NTU, en is deze compatibel met de UFTU-S1S2-N1-1-NL38? Kunnen wij deze NTU ook zelf installeren? Ten tweede zouden we graag willen weten of drie van de vier ethernetpoorten van de Box 12 allemaal bruikbaar zijn voor internet, bij ons huidige modem zijn twee ervan namelijk alleen bruikbaar voor TV.

Alvast bedankt!

Hallo @rokusloef Een KPN monteur heeft alles bij zich voor de glasaansluiting en hij is ook degene die dat aansluit, dat mag je zelf niet doen bij KPN.

De 4 gele LAN poorten op het modem zijn gereed voor internet.

 


En als aanvulling, ook voor TV, maakt dus niet meer uit wat je in die LAN poorten aansluit.


Hoi @rokusloef. Welkom op het KPN Forum! Ik zie dat het juiste antwoord al is gegeven op jouw vraag, waarvoor dank! Als je verder nog andere vragen hebt, dan horen we dat graag van je!


UFTU-S1S2-N1-1-NL38 is zo te zien een TY01 FTU, dat is een standaard type, de KPN monteur heeft daar gewoon NT's voor bij zich.


UFTU-S1S2-N1-1-NL38 is zo te zien een TY01 FTU, dat is een standaard type, de KPN monteur heeft daar gewoon NT's voor bij zich.


Correct, de uFTU is dat en daar heeft KPN de NT's ook gewoon nog voor.