Skip to main content

Wanneer wordt nu eens het signaal van de glasvezel in orde gemaakt. Nu al meer dan 2 maanden aan het bellen en mailen om antwoorden te krijgen maar helaas wordt elke keer naar het kastje van de muur gestuurd. Elke keer wordt er gezegd dat het probleem ergens anders ligt en zeggen doodleuk dat het een ander bedrijf is. Op 1 maart zou alles over gaan waaronder 2 mobiele abonnementen en glasvezel voor tv en internet. Mobiel is geen probleem maar glasvezel schijnbaar wel. Er zijn nu meerdere keren monteurs langs geweest (dit zonder te overleggen of het wel uitkomt) en die zeggen dat ze niets kunnen doen omdat het aan het netwerk ligt en dus bij KPN netwerk (een ander bedrijf). Er is geen signaal want 50m verder stopt het signaal. Dan heb je de overstap service genomen maar als je dan wat met de oude leverancier van internet en tv wilt kan dat niet omdat er opgezegd is en er nu dus maar 1 tv beschikbaar is om te kijken waar je voor 2 tv's betaald. Dan krijg je doodleuk van de klantservice te horen dat je je niet druk moet maken aangezien het bij die persoon wel een jaar heeft geduurd en je toch korting krijgt wat ik dus niet krijg. Totaal niet oplossingsgericht bezig die medewerker. Dan wordt er een afspraak gemaakt met een monteur die dan zonder bericht verschoven wordt of dat wel uitkomt, de klant is niet altijd maar thuis KPN. En dit allemaal voor een nieuwe klant. Het is ronduit waardeloos!!

Dat leest inderdaad als een hele stroeve start van jouw abonnement bij KPN Daan en Joyce. Dat is uiteraard niet de bedoeling en zeker ook niet iets wat wij willen.

Netwerk is inderdaad een aparte tak van KPN die los staat van de provider KPN. Als het signaal echt stopt op 50 meter dan zijn zij aan zet. Is er iets van een indicatie gegeven van wanneer er dan een reparatie verricht kan worden?

Mocht daar nog geen duidelijkheid over zijn dan kan je toch het beste even weer contact zoeken met de netwerktak van KPN:

https://netwerk.kpn.com/service-en-contact/

 


Er stond een monteur gepland voor 17 mei wat zonder overleg is verplaatst naar 23 mei. Alleen betwijfel ik of die monteur het probleem kan verhelpen aangezien die volgens de mail alleen binnen tv/internet komt aansluiten, dit was namelijk de vorige keren ook het geval.


Als het echt dan om het netwerk buiten de deur gaat dan zal de monteur in kwestie dat aankaarten bij de betreffende netwerktak maar je kan ook zelf nog even contact zoeken via de link die ik je eerder stuurde.


Contact opgenomen maar bellen ho maar. Het begint echt een farce te worden met zoveel woorden maar geen daden.


Reageer