Skip to main content
Beantwoord

Wat is de status van de kabelbreuk bij Appingedam? Geen verbinding daardoor

  • 5 September 2024
  • 1 reactie
  • 33 keer bekeken

Er is weer eens een kabel stukgetrokken. Dus geen internet en tv. Het valt mij op dat KPN wel heel laconiek omgaat met de afhandeling. Niemand kan blijkbaar de inschatting maken hoe en hoelang dit gaat duren. Intussen zitten er een groot aantal betalende klanten al enkele dagen zonder internet en tv.

Waarom komt KPN niet met een duidelijke status update. Zodat je niet telkens verlangend naar de standaard hoeft te kijken die om de 4 uur ververst.

Hi @Ht1974 en welkom bij de KPN Community. Niet fijn om al zo lang zonder diensten te zitten dus logisch dat je wilt weten hoe het ervoor staat. 

Het is soms lastig om een duidelijke eindtijd aan te geven omdat het door verschillende redenen langer kan duren (denk bijvoorbeeld aan moeilijke toegang tot de wijkcentrale, of niet zomaar mogen graven om de kabel te repareren). 
Daar ben jij niet mee geholpen, maar als je ook een mobiel abonnement bij KPN hebt dan kun je met ons bellen via 0800-0402 (voor storingen 24/7 bereikbaar) en kun je vragen of je een gratis databundel kunt krijgen voor deze storing.
Dan kan je via een hotspot op je telefoon tenminste internetten.

Ook kun je, wanneer de storing opgelost is, een vergoeding aanvragen voor de periode zonder diensten. 

Hopelijk duurt het nu niet lang meer (of is het al opgelost). Excuses voor het ongemak!


Reageer