Skip to main content

Beste KPN,


Wat is de wachttijd voor het verplaatsen van een glasvezelkastje. Kan dat op korte termijn?

 

Met vriendelijke groet,

 

Edwin_1978

 

*Admin: afgesplitst en een eigen topic voor vraag aangemaakt

 

Daar voor zult u bij kpnnetwerk.nl moet zijn. Die gaan over de aansluitingen. Het zal best even duren gezien corona en de kosten zijn behoorlijk.


Van waar naar waar wilt u hem verplaatst hebben?


Welkom op het forum @Edwin_1978. Een verplaatsing van het aansluitpunt vraag je als klant aan via: https://www.mijnaansluiting.nl/home. Na het indienen van het verzoek zal je ook te horen krijgen hoe lang het traject in beslag zal nemen. 


Welkom op het forum @Edwin_1978. Een verplaatsing van het aansluitpunt vraag je als klant aan via: https://www.mijnaansluiting.nl/home. Na het indienen van het verzoek zal je ook te horen krijgen hoe lang het traject in beslag zal nemen. 

Voor mij is de wachttijd (i.v.m. een verbouwing/makkelijk wegwerken van bedrading) bepalend voor de vraag of ik het wel of niet wil laten verplaatsen. Ik wil dus geen aanvraag doen voordat ik weet wat de wachttijd is. Is er geen mogelijkheid om de wachttijd te delen?

 

Met vriendelijke groet,

Edwin


Daarvoor zul je bij KPN netwerk moeten zijn, is een apart bedrijf binnen KPN en daar hebben ze hier geen zicht op, maar reken maar op minimaal 4 tot 6 weken, zeker in deze tijd.

Als je postcode en huisnummer invult krijg je alle contact gegevens van de netbeheerder,

Koninklijke KPN BV

call 088 0063757
 

https://www.kpnnetwerk.nl