Skip to main content

Goedendag, we hebben al geruime tijd problemen met de wifi. Valt compleet weg op de telefoon, tablet en Playstation. Verschillende keren de experiabox V10 gereset,  WiFi manager diverse keren e.e.a. laten testen en opnieuw in laten stellen, geen resultaat.

 

De experiabox staat in de huiskamer, 50cm van de kpn aansluiting vandaan. In de huiskamer en boven op de slaapkamer staan WiFi versterkers. De wifi manager geeft aan geen verbinding te kunnen maken met de router. Via de wifi instellingen geeft hij aan wel verbonden te zijn met WiFi maar geen internettoegang te hebben.

Wie heeft er een goede oplossing voor dit probleem, heel frustrerend en ook heel vervelend met thuiswerk en het thuisonderwijs van de kinderen. 

Hoi @Pvds74, welkom op het forum! Jammer te horen dat je issues ervaart met de wifi. Je hebt Wifi Versterkers, zijn dat de witte, vierkante? Of heb je Experia Wifi/Superwifi?

Op het moment dat er wel wifi maar geen internet is, ben je dan verbonden met de wifi van de V10, of met een van de Versterkers? Of merk je dit met alle drie?