Skip to main content

Hallo.

Daar gaan we dan. Als vaste klant krijg je weinig voor elkaar.

Thuis is me WiFi echt ruk, maar in tegenstelling voor de nieuwe klant met gratis wifi versterkers zal dat niet zijn.

Mijn vraag is moet je echt hemel en aarde bewegen om wat voor elkaar te krijgen? Of gaat kpn ook is aan zijn mensen denken? Ik hoor er graag van!

Met vriendelijke groet.

 

 

https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-en-kpn-niet-verantwoordelijk-voor-slecht-wifi-thuiswerkers-dit-zijn-belangrijke-tips/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F&referer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F


Heeft u de WiFi manager al eens gedaan? 


Waarom moet KPN er nou voor zorgen dat je goed Wi-Fi hebt? KPN levert tot en met het modem. Net zoals het electriciteitsbedrijf levert tot en met de electriciteitsmeter. Je belt toch ook de energieleverancier niet als je ergens een ander stopcontact wil. KPN gaat ver om je van goed Wi-Fi te voorzien dmv de Wifimanager . Daarmee optimaliseer je het Wi-Fi netwerk. 


Wees blij dat je bij kpn zit, bel eens met de klantenservice en vraag om een oplossing.  Wifiversterkers zijn niet gratis, net zoals het lampje van ikea geen gratis stopcontact meegeleverd krijgt. Ik denk dat kpn altijd met een mooie oplossing kan komen. Succes!


Hallo @Bakeltje89 KPN heeft een YouTubekanaal met vele interessante filmpjes om je wifi te verbeteren.

Dus ondersteuning genoeg.

 


Bij wifi spelen er twee zaken. Het zendbereik (aantal streepjes) en de internetsnelheid.

Welke van de 2 hier voor jouw ter zake doende zijn is niet duidelijk met je vraagstelling. Ik vermoed toch de snelheid. Als je op een langzame DSL verbinding zit ga je de snelheid niet verbeteren met wifi accesspoints of Mesh. Wel het bereik.


Als je enige verwachting is dat je gratis wifiversterkers krijgt, ga je sowieso teleurgesteld worden. Dat doet KPN niet (meer), behalve om nieuwe klanten binnen te halen. Dit werkt bij ieder bedrijf zo.

 

Als je openstaat voor betaalde uitbreiding van je wifinetwerk, dan kom je een stuk verder. Het gaat immers om je eigen huis. Een enkel modem is tegenwoordig te altijd meer voldoende om je gehele woning te dekken. Zeker niet bij betonnen woningen, of wat grotere woningen. Daarnaast spelen bouwmaterialen en isolatiematerialen zwaar mee. Dit probleem kun je niet bij je provider leggen. De provider (KPN) kan je wel aan de nodige spullen helpen, en het zelfs voor je aanleggen. Hier betaal je uiteraard wel gewoon voor.

 

Maar goed, dit is ervan uitgaande dat er niet mis is met het binnenkomende signaal, en/of je modem.

Dat moeten we eerst uitsluiten, anders kun je het KPN wèl aanrekenen. 

 

  • Heb je een glasvezel of koperverbinding? 
  • Welk modem gebruik je?
  • Welke snelheid hoor je te krijgen? 
  • Welke snelheid meet je bekabeld, met de rest uit?
  • Wat voor woning heb je?