Skip to main content

Ik heb begin dit jaar 4 abbo afgesloten voor mijn gezin nu heeft iedereen de app mijnkpn maar iedere keer dat iemand wil inloggen moeten we ons toestel koppelen hoort dit of is er iets mis. Ik wil namelijk niet iedere keer dat ik op de app wil al mijn gegevens weer invullen.

Hallo @Mavel ,

Heb je eerst de vier mobiele abonnementen gekoppeld in de internetversie van Mijn KPN? Want dat is noodzakelijk. Log in met jouw KPN -ID en voeg daar de vier abonnementen toe. 

https://account.kpn.com/#/authorize?response_type=code&redirect_uri=https:%2F%2Fmijn.kpn.com%2F%23%2Foverzicht&scope=openid&client_id=selfcare-web-authorization-code&state=5783a0d7-4ff8-4b78-b334-9ca02b34a6b0

Daarna zouden de abonnementen ook blijvend zichtbaar moeten zijn op de app Mijn KPN. Je huisgenoten kunnen dan niet meer de gegevens inzien via hun eigen KPN-ID. 


Bedank voor je reactie ik ga het uitproberen


Hoi @Mavel, welkom op het forum! Is het gelukt met de stappen die @Noordzee noemde?
Ik wil hier nog wel aan toevoegen dat een abonnement maar aan 1 KPN ID tegelijk gekoppeld kan zijn. Als een van de huisgenoten zijn of haar nummer aan zijn of haar eigen KPN ID koppelt wordt hij bij jou ontkoppeld.


Ja dat is dus wat ik bedoelde is er geen andere mogelijkheid omdat te realiseren want is behoorlijk irritant als dus de één koppelt wordt de andere ontkoppeld zodat je dus iedere weer allles moet invullen.


@Mavel

Nee, helaas kun je een abonnement maar aan één KPN-ID koppelen. Best lastig inderdaad.Â