Skip to main content
het is geweldig al die zenders. ik luister naar meerdere maar het is bijzonder vervelend dat we niet kunnen achterhalen welke artiest zingt. soms lukt het als ik de titel uit het liedje kan herleiden, maar meestal niet. het zou een enorme verbetering zijn wanneer net als bij andere "providers" (weer zo'n rotwoord) tijdens het luisteren de cd-hoes werd getoond, of in tekst de titel werd vermeld



Admin: afgesplitst en eigen topic voor je aangemaakt

+1

Soortgelijke ideeën zijn al vaker voorbij gekomen.

https://forum.kpn.com/interactieve-tv-11/itv-de-digitale-radio-zenders-kan-het-mooier-425748



Ik speel zelf vaak radio af via de chromecast.

Stingray doet het heel mooi via de app (plus niet om de zoveel nummers het irritante "download now the app" er tussen door. En zenders van de Talpa groep(Sky, Radio10, Veronica) doen het nu ook mooi via de chromecast.
Ziggo had dat met de Stingray audiokanalen; mooie dia's van de hoezen. Maar ook daar: Ziggo wilde daar niet meer voor betalen en ging in zee met Xite die het wiel (meerdere audiokanalen) weer moeten uitvinden en aan het uitvinden zijn.



Zelf vind ik een groot nadeel dat er geen nieuws op die Stingray zenders is.



Heb dus vaak (toch maar) Sky en Classic FM aan. Beiden geven via de website actuele nummerinformatie! 😃



Ook TOF wat dat betref: 192TV (113; pluspakket). Eigenlijk een videoclip jukebox met aan het begin en eind van elk nummer artiest en titelinformatie. Hier ook vaak aan zonder beeld. Maar als ik dan denk wat was dat ook alweer: even TV aan (gaat in 1 sec. v.u. "scherm uit") en tikje terugspoelen.
Tot die tijd....De app Shazam kan je hierbij helpen. (Tegenwoordig kan Google dit ook al.)



Is gratis app voor je mobiel. Deze app zorgt ervoor dat de artiest en het nummer voor je getoond worden.
Goedemiddag @muziekliefhebber. Welkom op het forum. Ik begrijp dat het erg vervelend kan zijn wanneer je een leuk nummer voorbij hoort komen en niet achter de titel van dat nummer kan komen. Ik maak zelf ook regelmatig gebruik van Shazam. Deze app kan je installeren op iOS en Android apparaten. Ik zal in ieder geval jouw verzoek om de cd-hoes te tonen intern als verbetervoorstel indienen.
Beste Vikash, daar zou ik heel blij mee zijn.

ben grote muziekfan en heb veel muziek, maar

het lijkt een verslaving: je hebt nooit genoeg

en er komt steeds weer nieuw bij

https://music.stingray.com/nl/NL/television

Wanneer je hier je provider kiest en dan naar de soort sray zender gaat, bijv oldies dan zie je wat ze afspelen op dat moment maar ook een nummer of 10 ervoor. Tijd klopt niet. Is denk ik usa tijd maar zo kan je wel wat meer terug vinden.

 

Groetjes Miranda 


Dit is op dit moment, december 2021, de link: https://music.stingray.com/nl/CA/television. Kies hier jouw provider en vervolgens het kanaal. Wel steeds verversen….


Dit is op dit moment, december 2021, de link: https://music.stingray.com/nl/CA/television. Kies hier jouw provider en vervolgens het kanaal. Wel steeds verversen….

...helaas staat het er niet tussen voor Nederland...🙄

Vind een live playlist wel een must tegenwoordig als Provider!!


Euh. Ik kan daar gewoon voor kpn kiezen @Snarf1616 .

En wil je het nummer weten wat op dat moment te horen is dan kan dat met Google zoeken op je Android telefoon. Microfoon aantikken en dan nnummer zoeken]. En houd hem bij je speaker. 

https://music.stingray.com/nl/television

 


@peterg da's maf.... Eerder probeerde ik dit en kreeg ik de Nederlandse site, maar kon alleen kiezen uit een berg internationale providers.…

Maar het gaat mij toch vooral om het missen van een terug te kijken playlist. Hoorde ik gisteren een leuk nummer, maar te laat om idd die microfoon-fix te doen, en ..... tja jammer dus…

Playlist is echt van deze tijd! En dus een misser dat deze nergens terug te vinden is.

#gemistekans #foutjebedankt #misser


De playlists op de site gaan niet terug in de tijd. Mocht het ooit komen op de ontvanger zal het daar dan ook niet mogelijk zijn.

Bij Ziggo was indertijd, toen ze nog Stingray hadden, ook alleen de huidige en komende vermeld. 


De playlists op de site gaan niet terug in de tijd. Mocht het ooit komen op de ontvanger zal het daar dan ook niet mogelijk zijn.

Bij Ziggo was indertijd, toen ze nog Stingray hadden, ook alleen de huidige en komende vermeld. 

ja, en da's best wel "ouderwets" . Technisch een koud kunstje aangezien je de playlist vantevoren al hebt gemaakt als zender. Beetje luiigheid (lees: goedkoop) van Stingray..😉