Skip to main content

KPN Voor Jou: we zijn blij met je. En dat laten we graag merken. Daarom krijg je elke maand iets extra's. We nemen je hier mee in de KPN Voor Jou extraatjes van oktober.

 

Donald Duck in het Rijksmuseum

De hele maand oktober is het Familiemaand met Donald Duck in het Rijksmuseum! Ga op pad met de Jonge Woudlopers, laat je hersens kraken in het Willie Wortel Uitvinderslab of ‘verduck’ je eigen meesterwerk.

Wil jij graag met jouw familie heen? 

Vraag kaarten aan!

 

Maak kans op kaarten voor de voorpremière van Nemesis

Samen met Disney+ organiseren we een exclusief première event voor KPN klanten. En jij maakt kans om erbij te zijn!

Doe mee

 

Maak kans en draag een steentje bij

Doe je mee met een van de winacties? Vaak vragen we een kleine bijdrage voor het KPN Mooiste Contact Fonds. Nooit meer dan 4,- per ticket. Het fonds zorgt voor contact met ouderen en zieke kinderen. 
 

Inloggen bij Seaters met je KPN ID

Veel van onze winacties gaan via Seaters. Vanaf nu log je gemakkelijk in met jouw KPN ID om mee te doen! Je leest hier precies hoe dat werkt:

 

Nog geen fotoboekje gemaakt?

Grijp dan je kans, herleef jouw zomer(vakantie) en maak een Klikkie fotoboekje. Dit extraatje geldt ook nog in oktober! Alle details lees je hier:

 

Zender van de maand

De zender van de maand oktober is SLAM! TV. Met muziekclips en programma's over muziek. Je vindt 'm op zender 111

 

 

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte

Meld je met je KPN ID aan voor onze acties, tips en de nieuwsbrief. Zo lees je alles over KPN Voor jou en mis je niks!

Mis niks

 

Meer over KPN Voor Jou

Je leest in dit topic meer over KPN Voor Jou. Alle aantrekkelijke extra's, tips & inspiratie staan ook kpn.com/voorjou en in de MijnKPN app.

Ontvang je onverwacht toch geen e-mails van ons? Controleer dan al je privacyinstellingen in  je MijnKPN. Zet via deze pagina ook bij je producten een vinkje, zodat we je persoonlijker mogen benaderen.

Wil je meer weten over wat toestemming geven om jou te benaderen inhoudt, lees dan hier verder.

Inloggen met het KPN ID werkt in ieder geval vlot. Grote verbetering onder de motorkap!


Ja hè? Goed om te horen @Roy74! Maakt het meedoen met leuke acties weer een beetje makkelijker 😁 Ga jij nog meedoen met een van de winacties?


Ja hè? Goed om te horen @Roy74! Maakt het meedoen met leuke acties weer een beetje makkelijker 😁 Ga jij nog meedoen met een van de winacties?

Dat maakt het zeker makkelijker maar vooral scheelt het weer een account. KPN ID 2-factor authenticatie staat daar aan. Goede stap op vele fronten. Als techneut vraag ik me af hoe dit technisch gerealiseerd is.

Momenteel heb ik privé andere prioriteiten als winacties maar er zullen liefhebbers genoeg zijn 😀


Reageer