Skip to main content

De hoeveelheid beschikbare gedeelde MB's is per dag verschillend. Gisteren had mn dochter nog iets van 578/9100 en vandaag staat er 580/1000. Waar zijn de andere 8100 mb's gebleven? We hebben het nu een week en het heeft nog geen 1 dag geklopt. Erg vervelend.

Beste @nieuwabb, welkom! Leuk dat je ons forum hebt gevonden. Het delen van MB's is ideaal, al zijn er een paar dingen die je moet weten over de geldigheid van de gedeelde MB's. 

 

Als jij MB's deelt met jouw dochter, dan komen de MB's te vervallen op de dag dat jouw nieuwe bundel in gaat. Stel jouw nieuwe bundel gaat elke maand op de 1e in, dan vervallen de gedeelde MB's bij jouw dochter de 30e of 31e van de maand daarvoor. Stel haar eigen bundel gaat elke 25e van de maand in, dan is er dus altijd een stuk overlap waarbij ze én veel nieuw eigen tegoed heeft én de door jou gedeelde MB's. Heb jij een idee op welke dag van de maand jullie nieuwe bundel ingaan?

 

Je zou hier het beste even telefonisch contact voor op kunnen nemen. Mijn collega's staan je via het gratis nummer 0800-0402 graag te woord. Op het forum heb je veelal contact met andere klanten. Wij zijn ook aanwezig om te assisteren, maar een reactie op je vraag kan dus even op zich laten wachten. Mocht je toch liever via het forum geholpen willen worden, kan dat natuurlijk.Â