Skip to main content

Beste KPN, 

 

Ondertussen heb ik 15 keer contact gehad, zou er een oplossing komen en zou ik gecompenseerd worden. Echter, is dit tot op heden allemaal niet gebeurd en hoor ik niks meer van de KPN.
Het gaat om het overzetten van een prepaid nummer naar abonnement. Dit is meerdere keren geprobeerd over te zetten, maar niet gelukt. Ik heb een nieuw abonnement alvast afgesloten op advies, maar dit zou niet meer overgezet kunnen worden en zou contact worden opgenomen. We hebben nu ruim 150,- euro extra kosten gemaakt en het werkt nog steeds niet. Indien het niet zou kunnen had ik het abonnement niet afgesloten. 

Hallo @Matthé Koelen, welkom hier. Een prepaid nummer meenemen naar een abonnement is in principe geen enkel probleem. Heel jammer dan ook dat het bij jou blijkbaar niet goed loopt. Is dit inmiddels opgelost? Zo niet, vul je forumprofiel in (inclusief het te behouden 06-nummer) en reageer hier weer, dan kijk ik dit na.


Nee het is helaas niet opgelost. Het prepaid nummer betreft: +31 6 . Het reeds afgesloten abonnement (deze komt dus te vervallen) is +31 6 *** (wat momenteel niet gebruikt wordt… enkel voor mb's delen). 

 

Admin: 06-nummer verborgen i.v.m. privacy


Dank je, @Matthé Koelen. Ik heb het 06-nummer verplaatst naar je forumprofiel in verband met privacy. Het klantnummer wat in je profiel staat, die is van een Hussel Unlimited abonnement. Dat is ook het abonnement waar het prepaid nummer heen moet? Ik zie dat het inderdaad al even loopt. Als je dus kunt bevestigen dat dit het abonnement is waar het heen moet, dan ga ik dit verder uitzoeken wat er nou precies aan de hand is. Hopelijk kunnen we het dan alsnog zo snel mogelijk regelen.


Bedankt Erik. Ja daar moet het prepaid nummer naar toe. Hopelijk komt het voor elkaar na maanden!


Even een tussentijdse update, Matthé: ik heb nog geen definitief uitsluitsel. Ik heb het voor navraag uitstaan bij een specialist. Zodra ik meer weet kom ik er bij je op terug!


Bedankt voor de update. 


Goed nieuws, @Matthé Koelen. De specialist kan de nummers omwisselen. Hiervoor moet echter wel een special request voor gedaan worden waardoor het nog een paar dagen kan duren voor het rond is. Ik kom er bij je op terug zodra dit voltooid is :)


Bedankt voor het goede nieuws Erik! Na maanden en uren bellen.. Fijn dat het einde inzicht is. 


Het omwisselen van de nummers is gisteren aan het einde van de middag voltooi, @Matthé Koelen! Dus het prepaidnummer is nu het nummer van je abonnement :)

Het nummer dat in het abonnement zat, zit nu op de prepaidkaart. Dus die kun je, mocht je hem nog ergens voor kunnen gebruiken, gewoon behouden.


Bedankt Erik!

We hebben nu 3/4 maand betaalt zonder het abonnement echt te kunnen gebruiken en aansluitkosten betaalt terwijl we al klant zijn. Wordt dit engelen geduld gecompenseerd? 


We kunnen de helft van de abonnementskosten vergoeden, @Matthé Koelen. Dit omdat de aansluiting an sich in orde was en gebruikt kon worden voor bijvoorbeeld uitbellen. De aansluitkosten kunnen we niet vergoeden. Dit omdat deze bij elk nieuw abonnement in rekening worden gebracht. Het maakt daarbij niet uit of je al andere abonnementen bij ons hebt lopen of van een KPN prepaid komt of iets dergelijks. De vergoeding wordt op je komende factuur in mindering gebracht.


Bedankt!