Skip to main content

Continue deze situatie al 4 dagen ondanks het feit dat ik de Sim activering op de Apple Watch had verwijderd. Zelfs de Watch opnieuw geïnstalleerd …

 

Admin: eigen topic voor vraag aangemaakt

Bij mij speelt dit ook al dagen .. telefoon opnieuw opgestart, esim opnieuw geactiveerd, Apple Watch opnieuw geïnstalleerd .. tevergeefs 

ik begreep dat KPN bezig is met de oplossing. 


Admin: bericht samengevoegd met bestaand topic


Beste @Remco_ zou naar mijn probleem ook willen kijken aub, ik zit al een week te wachten. Dank u


Dank je wel @Remco_ ik heb mijn profiel in dit forum al ingevuld. Mijn abonnement is sinds ongeveer 8 dagen geleden ingegaan, ik denk iets langer. Tegelijk heb ik mijn Apple Watch multi sim geprobeerd te activeren. En dat lukt nog steeds niet. 


Dank je @Xam2022 . Ik heb een verzoek ingediend bij de oplostpartij. Ik moet alleen wel even transparant zijn over de oplostermijn:  Die bedraagt nu vijf tot zeven werkdagen aangezien hun werkvoorraad erg hoog is nu. 


Dank je wel Remco naar dit is vreemd omdat ik al een week geleden een melding via de telefoon heb gemaakt. 


Ja dat vind ik ook vreemd en het kan zijn dat er dan alsnog parallel wat loopt maar het kan geen kwaad om dit nogmaals een keer aan te kaarten. 


@Xam2022 Ik zag dit topic later pas dus ik heb onze conversatie hier naar toe verplaatst voor de duidelijkheid. Ik heb een mail terug van onze Backoffice. Dit stond inderdaad al op de radar en dit is doorgestuurd naar de leverancier van onze software om het op te lossen.


Beste @Remco_ any news? Inmiddels bijna drie weken. Eerder hebben jullie aangegeven max vijf dagen… ik kan multi Sim nog steeds niet activeren. Kan KPN dit eigenlijk wel of was het product te snel gelanceerd? 


Nee ik heb nadat ik de mail heb verstuurd geen aanvullende informatie hierover binnengekregen. Ik kan over het succes ook moeilijk een uitspraak doen om dat het voor een hele grote groep wel zonder problemen verloopt. Ik heb opnieuw een specialist gevraagd om hier naar te kijken. Ik kom erop terug!


Helaas nog steeds niet opgelost met mijn multiSim. Op de Apple Watch blijft ie maar draaien .. een investering van bijna duizend euro aan de watch maar je kunt het niet gebruiken. Inmiddels geloof ik meer dan 3 weken wachten. 
 

De mensen die dit forum beheren en de mensen van support  zijn aardig en willen graag helpen maar zij kunnen niets aan doen behalve doorgeven. 
 

Helaas kpn, dit valt me tegen. Ik had moeten blijven bij tmobile. Nu maar slikken. 


Het spijt mij oprecht dat dit zo stroef verloopt Sam. Dit verdient zeker geen schoonheidsprijs maar helaas zijn mogelijkheden los van escaleren ook beperkt omdat dit in de levering misgaat. Ik val in herhaling maar ik heb mijn collega's wederom een mail gestuurd.