Skip to main content

Goedemorgen kpn, 4G bereik op de camping is waardeloos. Ik heb dit al eerder aangegeven en kreeg toen een zelfde antwoord. Erg teleurstellend als je bedenkt dat KPN een 100% dekkings garantie biedt. Aan die mooie woorden heb je dus niets. 

 

Admin: Eigen topic aangemaakt voor je vraag, afgesplitst van dit topic. 

Hoi @3012peter, we hebben geen 100% dekking inderdaad. We zitten wel in de buurt volgens deze onafhankelijke pagina (Mobiele netwerkdekking KPN | Providers.nl), maar het is geen 100%. 

 

Je kunt jouw camping opzoeken op onze dekkingskaart: Dekkingskaart mobiel bellen en internetten. Daarmee kan je zien hoe ons netwerk op die locatie is, heb je daar al gekeken?


Goedemorgen en dank voor uw reactie! Natuurlijk heb ik daar gekeken. Maar achter op de camping is echt geen bereik.  De KPN antenne staat aan de Oosterweg in Heemskerk. En Vodafone heeft een antenne staan op de parkeerplaats bij Geversduin. Ik begrijp niet waarom die providers niet beter samenwerken en KPN klanten ook kunnen meeliften op het bereik van KPN.  Dat is toch niet zo moeilijk om te regelen. Kom anders gerust eens langs, dan kun je het zelf aanschouwen. Groet, peter 


Digitenne werkt wel op de camping.  Als het 4G bereik nu echt niet verbetert kan worden, zou het fijn zijn als KPN als compensatie de Digitenne gratis aanbied. Dat verzacht de pijn enigszins.  Als wij een goed 4G bereik hadden gehad was Digitenne immers niet nodig. 🤣


Hoe ziet de camping er uit op de dekkingskaart dan? Heb je daar al gekeken? Je kunt daar de postcode van de camping gebruiken.  Als het daar in een gat van het bereik valt is er niets aan te doen. 

Het mobiele bereik staat los van Digitenne, daarvoor zijn geen vergoedingen mogelijk.


Halo Jasper, om zo door te praten is voor mij zinloos. Ik heb het al een paar keer nagevraagd. Als Kpn mij zou willen helpen is het mi beter dat jullie mij even bellen of een keer langs komen op de locatie.  Misschien komen we dan verder. 


Wat denkt u dat kpn voor u kan doen in dit geval? Een mast erbij is geen optie.  Accepteer zoals het is en stap eventueel over. 


Heb je die kaart nu bekeken dan @3012peter? Zoals ik zei is dat wat het netwerk is, als je daar geen bereik ziet op de camping is er geen bereik en kunnen we daar nu niets aan doen. Door daar te kijken krijg je relevante informatie, met de informatie die je me nu geeft kan ik niets.


Ik heb die kaart al gezien.  Kaart zegt dat er bereik is.  Maar dat is dus niet zo.  Volgens postcode wel, maar achter op de camping in het duingebied dus niet. 


Dank je @3012peter, hou er rekening mee dat ik niet zie wat jij ziet. Ik weet alleen wat jij noemt. Als jij zo'n link probeert maar het niet noemt lijkt het er voor ons op dat je het niet gedaan hebt. 

Zou je jouw forumprofiel volledig (jouw postcode, huisnummer, naam en geboortedatum van de contracthouder, het bewuste 06-nummer en de laatste 3 cijfers van de IBAN) kunnen invullen met aanvullend bij 'Persoonlijke opmerkingen’ de postcode en huisnummer van die camping. Als je daarna hieronder een seintje geeft kan ik ook kijken wat ik kan zien. 


Hallo Jasper.  Ik heb het gedaan en de info over de camping neergezet bij privé opmerkingen gr peter


Dank je @3012peter, ik heb even gekeken en ik wil een melding aanmaken voor de specialisten. Zou je me daarvoor ook kunnen vertellen welk toestel je hebt (merk en model), sinds wanneer je dit ervaart en of het in het verleden wel beter is geweest? 


Het zou geweldig zijn Jasper als er idd grondig naar gekeken wordt.  Ik weet dat meer mensen met een kpn aansluiting hier last van hebben op de camping. 
ik heb een iPhone XS en mijn partner heeft een iphone 7.  We hebben deze problemen inmiddels zo’n 10 jaar. We zijn heeL erg tevreden over KPN en willen liever niet overstappen. In 2020 heb ik hierover eerder contact met KPN gehad. Helaas konden zij ons toen ook niet helpen.  Als je mij je mailadres zou willen sturen, kan ik de info van van 2020 met je delen. 
prettig weekend!


Als er toen ook onderzoek naar is gedaan zullen de specialisten dat kunnen zien, het is niet nodig om daar iets voor door te sturen.

Dat ze het onderzoeken is geen garantie dat het beter wordt, maar dan weten jij en de andere campinggasten wel waar je aan toe bent.


Er is toen geen onderzoek gedaan.  Ik heb toen alleen uitgebreid contact gehad met iemand van een forum. Veel gechat toen


Ah, dat zien de specialisten dan niet. Maar alsnog kunnen ze meer zien dan ons, dus het is bij hun zo in goede handen.


✅


Hallo Jasper,

helaas heb ik nog niets gehoord of vernomen van de specialisten.  Weet jij toevallig wat de status is van het onderzoek dat opgestart zou gaan worden?  Groet, peter


Dat is gek inderdaad @3012peter. Ik zie ook geen terugkoppeling in het systeem staan van de specialisten. Ik heb ze bij deze nog een bericht gestuurd met het verzoek er naar te kijken.


Hallo Jasper, ik bericht gehad van jou collega en die kan helaas geen verbeteringen beloven op de korte termijn.  Nu heb ik een 4G kaartje, dus vroeg mij eigenlijk af of een 5G kaartje misschien nog voor oplossingen zou kunnen zorgen.  Weet jij hier toevallig iets van?


Dat weet ik niet precies @3012peter. Ik heb de postcode op onze dekkingskaart ingevoerd en een deel van het gebied heeft 5G, maar dat is hetzelfde gebied dat ook 4G heeft. Op basis daarvan verwacht ik dat dat hetzelfde resultaat zal geven. Je kunt de dekkingskaart zelf ook bekijken daarvoor.