Skip to main content

Beste,

Onlangs zijn wij verhuist naar onze nieuwe woning en net als vele anderen ondervinden we problemen met de bereikbaarheid. Wat zeg ik; we zijn gewoon niet te bereiken!! WIFI  bellen is ook niet altijd de oplossing aangezien wij hier in het buitengebied zeer trage internetverbinding hebben.

Zakelijk gezien echt een drama!

Nu zie ik verschillende websites waar 4 g versterkers worden aangeboden! Is dit aan te raden? Heeft iemand hier ervaring mee? En waarom levert KPN deze niet?

https://www.mobieleversterkers.nl/produktkategorie/provider/kpn/  Ik heb mijn twijfels maar ben benieuwd naar ervaringen of advies vanuit KPN.

Volgens mij zijn deze illegaal in Nederland...


Hallo @Priscilla8 

Netwerkrepeaters (GSM-repeaters of UMTS-repeaters of mobiel-signaalversterker) zijn apparaten die het signaal van de mobiele providers versterken om betere inpandige dekking te krijgen. Repeaters gebruiken frequentieruimte die is vergund aan mobiele providers. Daarom verleent AT geen vergunningen voor repeaters. U kunt wel aan uw mobiele provider toestemming vragen voor het gebruik van een repeater.

Toestemming door providers

Voor het gebruik van een repeater heeft u toestemming van de mobiele providers nodig. Momenteel geven de providers geen toestemming voor het gebruik van repeaters die niet bij hen zijn gekocht en niet door hen zijn geïnstalleerd.

bron: https://www.agentschaptelecom.nl/onderwerpen/repeaters