Skip to main content

Waarom kun je het aantal niet gebruikte GB niet mee nemen naar de volgende maand en waarom wordt je terug gezet op 3g als je eens in de 12 maanden je bundel opmaakt, vanwege slecht netwerk van KPN 

 

Hallo @Marcel6502 , dat je de overgebleven data niet mee kunt nemen naar de volgende maand, zoals bij Telfort, staat gewoon in je contract. Dat wist je toen je dat contract afsloot.

Daarentegen kun je overgebleven data over en weer delen met huisgenoten of weggeven aan goede doelen.

Het kan gebeuren dat ergens even geen goed 4G bereik is en dan schakelt het systeem automatisch over naar een andere modus.

 


Dat is niet wat bedoeld wordt. Als je bundel op is kun je nog wel data gebruiken, maar alleen via het 3G netwerk (dus heel lage snelheid).


Je wordt niet teruggezet naar 3G, maar naar de basissnelheid van 64Kb/s totdat je weer data bijkoopt of automatisch weer opgewaardeerd wordt.

Dit systeem is beter dan vroeger, toen betaalde je je scheel bij overschrijding van de datalimiet.

 


Hi @Marcel6502, volgens mij heeft JanD heel mooi uitgelegd hoe het in zijn werk gaat met meenemen van de bundel, en ook van gebruik van de bundel (wanneer deze op raakt). Als je toch nog vragen hebt, laat het dan gerust hier weten.


Ben al weg bij KPN nu weer in Engeland, waardeloos of geen netwerk, bundel snel op ,