Skip to main content

Sinds deze week, hebben wij steeds meer klanten die problemen ondervinden met het verbinden naar onze systemen. Dit zijn allen KPN mobiel klanten, waarbij de DNS niet goed functioneert voor onze domeinnamen. Andere provider geven dit probleem niet, dit is expliciet bij KPN mobiel.

Is dit een bekent probleem bij jullie? Kan dit opgelost worden?

 

Voor de duidelijkheid: alle DNS check tools, hebben geen enkel probleem met onze DNS service, ook DNSSec is juist geconfigureerd e.d.

Bij gebruik van Google DNS of andere DNS services, werkt alles naar behoren. Helaas kan bij mobiel internet op een telefoon niet of heel moeilijk de DNS server aangepast worden, waardoor dit een serieus probleem is.

Hallo @H. Elzinga, welkom op het forum. We zijn bezig met veranderingen op het gebied van DNSSEC aan onze kant. Dus het is mogelijk dat het hiermee verband houdt. Goed dat je zelf in ieder geval al gecheckt hebt of de site/service zelf juist is ingesteld. Zou je het forumprofiel willen invullen met om welke site/service het gaat? Je kunt in het veld ‘persoonlijke opmerking’ vrijuit typen.  Laat even weten als je dit gedaan hebt.


Beste Erik,

 

Bedankt voor de reactie, het probleem is ondertussen opgelost. De DNS werkt wederom.


Hartstikke mooi, goed om te horen :thumbsup_tone1: