Skip to main content

Mijn dochter heeft op 10 januari vanuit NL haar vriend gebeld in Engeland (een Engels mobiel nummer) en heeft dus extra kosten gemaakt buiten haar bundel.  Ik heb gebeld met klantenservice en de medewerker vertelde dat normaal gesproken zou bellen binnen de EU geen extra kosten met zich mee moeten brengen, maar zijn nummer werd gezien als een service nummer. Dit verklaart de extra kosten, maar wij begrijpen niet waarom het nummer dat zij gebeld heeft gezien wordt als een service nummer.  Het is gewoon een mobiel nummer van een particulier persoon.  Is het mogelijk om dit na te kijken?  Tel nr waaruit gebeld werd is (...)

 

*Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy

Bij oudere abonnementen, afgesloten voor 26 september 2016, geldt de regel binnen Europa niet als je belt van uit het thuisland naar andere E.U. nummers. In ons geval thuisland Nederland.
Dan betaal je gewoon buitenbundel € 0,23 p/min. naar andere E.U. nummers.


Hoi @KarenMarks, welkom bij ons op het forum. Peter slaat de spreekwoordelijke spijker al op de kop. Het abonnement wat jouw dochter heeft is een abonnement uit de periode dat het bellen naar het buitenland nog niet uit de bundel ging. Het is geen een servicenummer, het staat hier gewoon als een internationaal nummer. Dat klopt wel dus :slight_smile: