Skip to main content

Goedenavond,

Nu ik er achter gekomen ben dat ik mijn facturen niet kan inzien bij het gebruik van Firefox, maar wel van Google Chrome, doet zich het volgende voor: ik kan (in Chrome) van maar 2 facturen 'Mobiel’ de specificaties inzien.

Als ik de instructies op https://www.kpn.com/service/administratie/facturen.htm?campaignid=em:s=klantenservice:c=billingmobiel:co=maandelijksefactuur-mobiel-pdf:t=textlink:f1=link1:f2=kpn.com/factuur&kk=ja&rsd=ja#/factuur-en-betalen/ser-admin-factuur-betalen-factuur-inzien-mobiel-mijn-kpn volg en klik (desktop) op 'Ja naar MijnKPN', kom ik op https://mijn.kpn.com/#/overzicht terecht, alwaar ik (maar) 2 facturen ‘Mobiel’ en ‘Thuis’ te zien krijg.

Hoe kom ik bij die andere 10 facturen?

Groet, H.C.T.

 

 

Hallo @H.C.T. 

Op de Overzicht pagina van MijnKPN staan inderdaad alleen de laatste vier facturen. Maar je kan de facturen van 12 maanden bekijken. Daarvoor moet je ‘afdalen’ in het menu naar het product.

Dat gaat via Producten → Thuis of Mobiel → Bekijk alle facturen


Hi Ruud,

Dank je wel, dat is gelukt. Op de een of andere manier vind ik het niet logisch zoals het systeem werkt, maar dat zal aan mij liggen. Waarom niet rechtstreeks vanuit de factuur?

Komt de volgende vraag: Van hoeveel maanden 'terug’ zou ik de specificaties kunnen/moeten lezen?

Momenteel lukt dat van nu t/m de factuur van december 2020.

Hartelijke groet, H.C.T.


Hi @H.C.T. misschien niet logisch maar het is wat het is. Je went eraan...

Vanwege de privacyregels (AVG) mag KPN de specificaties niet langer dan noodzakelijk bewaren. Daarom worden deze na een half jaar gewist en bevatten alleen de meest recente zes facturen nog details. Het is dus aan te bevelen om de facturen tijdig te downloaden en zelf te bewaren.