Skip to main content

Onderstaande mail belooft dat ik factuur kan zien. Dit werkt helaas niet ! KPN is telefonisch niet te bereiken, merkwaardig voor de grootste en oudste telefoonleverancier van Nederland….

 

 

 

 

KPN


Geachte heer ,

Deze maand is het totaalbedrag van uw factuur € 259,80. Deze factuur hoort bij klantnummer ***********. Het bedrag bestaat uit deze kosten:

Abonnement

56,31

Verbruik

0,00

Eenmalig

203,49

Totaal

259,80

 

Op 1 oktober passen we de jaarlijkse inflatiecorrectie toe. Hierdoor verandert uw maandbedrag vanaf 1 oktober. Kijk voor meer informatie op www.kpn.com/inflatie.

 

 

Overzicht van al uw facturen

U vindt een overzicht van al uw facturen en persoonlijke instellingen in MijnKPN. Dit is uw persoonlijke en beveiligde klantomgeving. Download nu onze gratis app, dan hebt u altijd alles bij de hand.

KPN

 

Hebt u nog vragen?

Kijk dan op kpn.com/factuur.

Met vriendelijke groet,

Jörg Kramer
Directeur Klantenservice


Admin: Persoonlijke gegevens verwijderd i.v.m. privacy

Hallo @Astuanax 

 

Heb je jouw mobiele abonnement al gekoppeld aan je MijnKPN account?

Dat zal je eerst moeten doen voor je de facturen kan inzien.

Je kan dat in MijnKPN doen via Producten en dan Product toevoegen:

 

 


Hoi @Astuanax, het klopt dat je de factuur niet bij de mail ziet staan. In de mail wordt verwezen naar MijnKPN, dat je daar de facturen nu kunt vinden. Als je daar inlogt en geen facturen ziet kan het zijn dat het abonnement er nog niet aan is gekoppeld, dat kan je doen op de manier die GeSp in zijn reactie beschrijft.