Skip to main content

Ik krijg al vanaf nov 2019 de verkeerde facturen inzake kpn hussel en ook mobiel. ik heb al ontelbare keren de klantenservice aan de telefoon gehad. Na elk gesprek zou het opgelost zijn. NEE DUS. NOG STEEDS NIET. Het vertrouwen is dus compleet weg en het is gewoon schandalig dat dit niet opgelost kan worden. Je gelooft ze toch niet meer. Dat die werknemers daar zichzelf nog serieus nemen is verbazingwekkend.  Enne …… elk telefoontje duurt minimaal 20 minuten. Ja, zo hou je je mensen aan het werk en denk je dat zo”n klantenservice een aanvulling is op je bedrijf ??????????????? 

Zou u een schermafdruk kunnen plaatsen van de factuur? Wel even de privé gegevens buiten de afdruk houden of wegpoetsen.


Hoi @knarsetandend. Dat zijn nogal wat vraagtekens. Vervelend dat de problemen nog altijd niet zijn opgelost en dat je er zoveel tijd aan kwijt bent. Welke bedragen zie jij staan, en welke bedragen horen er volgens jou te staan? Kun je je gegevens invullen in je profiel en hier een seintje geven als dat is gebeurd? Dan gaan we het uitzoeken.