Skip to main content

Vorige maand ons abonnement verlengd voor de duur van 1 jaar. Dit betreft 3 mobiele abonnementen en KPN internet thuis.

Nadat het abonnement bij mijn bonus dochter (Iphone) is omgezet kreeg ze ineens (blijkt nu) het bekende 5g probleem dat niet meer zou werken.
Vanmorgen is mijn abonnement omgezet naar het nieuwe abonnement (Xiaomi Redmi 12 Pro 5G). En wat denk je, geen 5G internet meer. Telefoon van m'n werk gepakt (Samsung met KPN netwerk) volle bak 5G dus dat is vreemd….
Truuk met vliegtuigstand loste het probleem voor nu wel op.

Nou moet ik dus van de helpdesk medewerker mijn simkaart in het toestel van m'n werk doen om te zien of het dan wel werkt en anders de instellingen van mijn telefoon nalopen.

Wat is dit??? Van een werkende verbinding na het omzetten van het abonnement ineens problemen? En dat dus niet alleen op een Iphone!

Ik start altijd mijn telefoon opnieuw op na een abonnement verandering. Meestal daarna werkt het weer perfect, zo niet? Dan even contact opnemen met KPN want dan gaat er bij hun iets niet goed met de verwerking, meestal duurt zo’n verwerking ongeveer 10 minuten tot maximaal 2 uur.


Hoi @Nayonowe, welkom op de community. Dat je op meerdere toestellen geen 5G had is raar. Is het sindsdien wel goed gebleven, nadat je de vliegtuigstand had gebruikt? Als het daarna toch blijft terugkomen is het inderdaad het beste om ons te bellen zoals Marijn al noemt. Dan kan er direct met je meegekeken worden.


Dank allen voor het antwoord. De problemen zijn nog steeds niet verholpen.
Ik heb afgelopen donderdag al gebeld en de medewerker heeft het doorgezet naar de afdeling die dit moet gaan oplossen, tot op heden niets meer vernomen. Niet echt de service die ik van KPN gewend ben. Ik wacht het nog een week af en anders ga ik weer contact opnemen met de vraag of de contracten opengebroken kunnen worden. Ik zie er eerlijk gezegd geen muziek in daar de problemen met de iPhone al geruime tijd spelen en nog steeds niet zijn opgelost.


De melding zal zijn doorgezet naar de specialisten, waar het momenteel erg druk is. Zij kunnen daardoor niet zo snel reageren op meldingen als ze willen. Het is bij de juiste partij in behandeling, dus ik ga er vanuit dat zij het kunnen oplossen.


Reageer